Antena Meniu Search
x

Copil de 10 ani filmat când conduce mașina familiei printr-o comună din Teleorman (Video)

Scene de o inconştienţă ieşită din comun filmate în judeţul Teleorman. Un copil de numai 10 ani conduce liniştit maşina familiei prin comuna în care locuieşte. Cu el în maşină, încă un prieten de-o vârstă cu el. Scenele sunt cu atât mai revoltătoare cu cât şoferul minor e oprit de un localnic care, după ce stă de vorbă cu el şi filmează isprava, îl lasă să-şi vadă de drum mai departe.

de Redactia Observator

la 19.06.2020, 23:08

Vezi și
  • Tatăl copilului s-a ales cu dosar penal.
  • Tatăl copilului riscă până la cinci ani de închisoare.

Băiatul are doar 10 ani, dar pare că se simte confortabil la volanul maşinii tatălui. Se comportă ca un şofer cu experineţă, semn că nu e prima dată în această ipostază. În dreapta lui, un alt copil şi mai mic este pasager.

Imaginile au fost filmate anul trecut, dar Poliţia s-a sesizat abia acum, când filmarea a fost postată pe Facebook şi s-a viralizat. 

Isprava a fost ascunsă cu complicitatea localnicilor, care ştiau ce face copilul. În filmuleţ, "şoferul" minor este oprit de un apropiat al tatălui său. În loc să fie revoltat, bărbatul are alte probleme. 

Tatăl copilului a fost chemat aseară la audieri. I s-a deschis un dosar penal şi riscă între 1 şi 5 ani de închisoare pentru că a lăsat maşina şi cheile la îndemâna fiului său. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Copil de 10 ani filmat când conduce mașina familiei printr-o comună din Teleorman (Video)