Antena Meniu Search
x

Copil de 13 ani, găsit spânzurat în baia unei locuinţe din Sibiu. Părinţii băiatului au făcut descoperirea tragică

Un copil de 13 ani din Turnu Roşu, judeţul Sibiu, s-a spânzurat, joi seară, în baia locuinţei, fiind găsit inconştient de către familie. Echipajele medicale sosite la faţa locului nu l-au putut salva.

de Redactia Observator

la 16.11.2023, 21:47

Copil de 13 ani, găsit spânzurat în baia unei locuinţe din Sibiu. Părinţi acestuia au făcut descoperirea tragică
Copil de 13 ani, găsit spânzurat în baia unei locuinţe din Sibiu. Părinţi acestuia au făcut descoperirea tragică - Shutterstock

Mai multe echipaje medicale au fost trimise, joi seară, la o locuinţă din Turnu Roşu, judeţul Sibiu, unde un minor de 13 ani s-a sinucis prin spânzurare.

”Echipajul SAJ sosit la fata locului a găsit minorul în stop cardio-respirator şi a început manevrele de resuscitare. Împreună cu echipajul ISU au continuat resuscitarea, dar, din păcate, băiatul nu a răspuns manevrelor şi a fost declarat decesul”, a transmis Serviciul Judeţean de Ambuulanţă Sibiu.

Băiatul nu a fost victima vreunei infracţiuni

”Un bărbat din Turnu Roşu a sesizat faptul că  fiul său, în vârstă de 13 ani, este în stare de inconştienţă,  în baie. Din primele cercetări efectuate nu reies indicii că minorul ar fi fost victima vreunei infracţiuni”, a transmis IPJ Sibiu.

Trupul minorului a fost preluat de reprezentanţii Serviciului de Medicină Legală Sibiu, pentru efectuarea necropsiei. La nivelul Poliţiei Oraşului Tălmaciu se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul minorului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Copil de 13 ani, găsit spânzurat în baia unei locuinţe din Sibiu. Părinţii băiatului au făcut descoperirea tragică