Antena Meniu Search
x

Copil de 9 ani scalpat cu sapa de un vecin, pentru 10 lei

Un copil de 9 ani, din Cluj, a fost lovit năprasnic în cap, cu sapa, de către un vecin care îi dăduse 10 lei ca să îl ajute la muncă, pe câmp. Deşi tăiatul tulpinilor de porumb se face cu secera, bărbatul a folosit o sapă, lucru care s-a dovedit a fi extrem de neinspirat.

Un copil de 9 ani, din Cluj, a fost lovit năprasnic în cap, cu sapa, de către un vecin care îi dăduse 10 lei ca să îl ajute la muncă, pe câmp.

Deşi tăiatul tulpinilor de porumb se face cu secera, bărbatul a folosit o sapă, lucru care s-a dovedit a fi extrem de neinspirat.

În timp ce micuţul ţinea tulpinile de porumb pentru ca vecinul să le taie cu sapa, l-a nimerit pe copil direct în cap.

"Vinerea trecută, pe la ora amieziei, vecinul Petru Moldovan – zis „Picu” l-a chemat pe copil să-l ajute şi să ţină tuleiul, iar el să îl taie cu sapa! Tuleiul nu poate fi tăiat cu sapa, ci doar cu o secere, dar lucrul se explică prin faptul că vecinul era băut. Mi-a spus copilul mai târziu, la spital, că „Picu” i-a zis că dacă-l loveşte tot el va chema salvarea, aşa că să nu-şi facă griji", spune tatăl copilului.

„N-a dat decât de vreo două-trei ori şi m-a şi lovit în cap cu sapa. Am căzut, n-am mai ştiut de mine şi m-am trezit în salvare, în drum spre spital”, povesteşte şi copilul.

“La nivelul Postului de Poliție Comunal Apahida a fost înregistrat un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea circumstanțelor exacte în care minorul a suferit leziuni”, precizează purtătorul de cuvânt al I.P.J.Cluj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Evenimente » Copil de 9 ani scalpat cu sapa de un vecin, pentru 10 lei