Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Copil de DOI ANI din Arad, înfometat şi bătut crunt acasă

Un copil de doar doi ani, din Arad, a ajuns la spital bătut măr, prezentând multiple leziuni la nivelul corpului, dar şi la cap. Surprinşi de starea în care se află băieţelul, medicii au anunţat Poliţia şi Protecţia Copilului.

de Redactia Observator

la 06.12.2016 , 16:06

Copil de DOI ANI din Arad, înfometat şi bătut crunt acasă. Medicii, surprinşi de numărul vânătăilor

Un copil de doar doi ani, din Arad, a ajuns la spital bătut măr, prezentând multiple leziuni la nivelul corpului, dar şi la cap. Surprinşi de starea în care se află băieţelul, medicii au anunţat Poliţia şi Protecţia Copilului, scrie presa locală.

Băieţelul în vârstă de doi ani a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Arad în stare destul de gravă, prezentând multiple traumatisme, atât la nivelul capului şi feţei, cât şi pe corp. Mai mult, are cu 5 kilograme mai puţin decât ar trebui. Pentru că umflăturile şi vânătăile să se poată vindeca, medicii au fost nevoiţi să-i facă băieţelului câteva drenaje.

„Este un copil care a ajuns la mine în stare destul de gravă, în sensul că mama spune că a căzut şi s-a lovit şi că are o plagă mică, frontală, lucru care ne-a dat de gândit, pentru că ce am descoperit nu se corelează cu povestea mamei: hematoame craniene, epicraniene multiple, parietal, temporal occipital, nişte echimoze corporale extinse. Copilul este subnutrit şi cu igienă precară”, a declarat medicul Henry Osakwe.

Articolul continuă după reclamă

Mama copilului a trecut pe la spital, însă nu a rămas cu copilul, pe care l-a lăsat singur în salon, el fiind îngrijit doar de medici şi de asistente. Contactată, mama copilului, care a fost vizitată de asistenta socială de la primăria Pecica, nu a recunoscut, dar nici nu a negat că băieţelul a fost bătut.

Băiatul va fi plasat la un asistent maternal până la elucidarea situaţiei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi poliță facultativă de asigurare a locuinței?
Observator » Evenimente » Copil de DOI ANI din Arad, înfometat şi bătut crunt acasă