Antena Meniu Search
x

Video Copil de doi ani, opărit din joacă. Copilul a învârtit robinetul în timp ce mama îi făcea baie

Un copil de doi ani a ajuns la spital cu arsuri... dintr-o joacă. Băieţelul ar fi învârtit de robinet în timp ce mama îi făcea baie. Din fericire este acum în afara oricărui pericol. 

de Redactia Observator

la 22.04.2024, 18:54

Vezi și

Copilul de doi ani se află acum internat în spital, sub supraveghere. Este în stare stabilă, dar a suferit leziuni grave în comparație cu, şi în raport cu vârsta fragedă pe care o are.  

Copil de doi ani, opărit din greşeală

A fost vorba despre un moment de neatenție al mamei, dar şi despre un moment de joacă al copilului care, în timp ce i se făcea baie a umblat la robinet. A mutat robinetul pe apă caldă iar în câteva secunde a venit apă atât de fierbinte încât i-a provocat arsuri grave pe o parte din corp: mâini, torace, dar și coapsa stângă.

În momentul în care și-a dat seama că ceva nu este în regulă, mama l-a scos imediat din cadă, l-a învelit într-un prosop și a sunat la 112, iar un echipaj de la serviciul de ambulanță Neamț l-a preluat pe copil și l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului judeţean din oraş. Acolo medicii l-au supus unor investigații medicale şi au decis să-l transfere imediat la spitalul de copii din Iași, acolo unde se află internat și în acest moment.

Va fi supus unor intervenții chirugicale având în vedere că rănile provocate de apa fierbinte au fost suficient de grave. În aceași timp, direcția pentru protecția copilului din Neamț s-a sesizat în acest caz pentru a face o anchetă în ceea ce priveşte situația din domiciliul familiei, pentru a vedea dacă a fost vorba despre neglijență în familie sau de un incident izolat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Copil de doi ani, opărit din joacă. Copilul a învârtit robinetul în timp ce mama îi făcea baie