Antena Meniu Search
x

Copilul dat dispărut la Iaşi a fost găsit cu ajutorul Facebook, Doi tineri l-au recunoscut

S-a întâmplat la Iaşi, acolo unde un băiat de nouă ani, aflat în plasament, a fost căutat ore în şir de poliţişti, după ce ieri după amiaza a plecat de lângă femeia în grija căreia se afla. A fost recunoscut din fericire de doi tineri care au văzut o poză cu el pe reţeaua de socializare.

Vezi și

S-a întâmplat la Iaşi, acolo unde un băiat de nouă ani, aflat în plasament, a fost căutat ore în şir de poliţişti, după ce ieri după amiaza a plecat de lângă femeia în grija căreia se afla. A fost recunoscut din fericire de doi tineri care au văzut o poză cu el pe reţeaua de socializare. Băiatul suferă de ADHD şi nu este pentru prima dată când pleacă de acasă.

Copilul a ieşit ieri, la orele prânzului,  într-un parc din centrul Iaşiului. Era cu femeia care are grijă de el. Dar la un moment dat a profitat de câteva clipe de neatenţie şi s-a făcut brusc nevăzut. 

Disperată, femeia a cerut ajutor. Poliţiştii l-au căutat ore în şir, prin tot oraşul. Poza cu copilul a ajuns şi pe Facebook şi a fost distribuită de oameni. Spre seară, doi tineri l-au găsit  întâmplător în celălalt capăt al oraşului. Văzuseră fotografia pe Internet şi l-au recunoscut. 

Copilul a ajuns la secţia de poliţie, iar apoi la cea în grija căreia se află de cinci ani. Minorul suferă de ADHD. 

Nu este pentru prima dată când minorul dispare. Vecinii spun că a mai fugit acum câteva zile şi a fost găsit la câţiva kilometri buni de casă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Copilul dat dispărut la Iaşi a fost găsit cu ajutorul Facebook, Doi tineri l-au recunoscut