Antena Meniu Search
x

Copilul de 3 ani lovit de un șofer care făcea live pe Facebook are coloana ruptă. Sora sa de 9 ani a murit

Încă o familie a fost distrusă, într-un accident transmis în direct pe Facebook! O fetiţă de 9 ani a murit şi fratele ei mai mic are coloana ruptă, după ce un şofer teribilist a intrat cu viteză în maşina lor.

Vezi și

Încă o familie a fost distrusă, într-un accident transmis în direct pe Facebook! O fetiţă de 9 ani a murit şi fratele ei mai mic are coloana ruptă, după ce un şofer teribilist a intrat cu viteză în maşina lor. Bărbatul, care se filma gonind cu 160 de kilometri pe oră, murit şi el pe loc. La patru luni de când am spus „Stop live pe facebook la volan. Dă like vieţii", România continuă să-şi numere morţii pe şosele.

Cu muzica dată la maximum, şoferul porneşte live-ul care îi va transmite ultimele clipe din viaţă. Goneşte cu 160 de kilometri pe oră. 

În doar câteva secunde, se aude impactul violent. Telefonul continuă să înregistreze momentele şocante. 

În calea lui, într-o maşină care circula corect, erau doi fraţi. O fetiţă de 9 ani şi un băieţel de numai 3 ani. Mergeau alături de părinţii lor, pe drumul care leagă Timişoara de Moraviţa, când şoferul vinovat a intrat într-un utilaj agricol şi a ricoşat apoi pe contrasens, direct în ei. Fetiţa a murit pe loc. Fratele ei are coloana ruptă. 

Pe acelaşi subiect

dr. MIHAI GAFENCU medic pediatru: Starea copilului, fratele celui care si-a pierdut viata in accident, este extrem de grava, dupa ce a fost efectuata o interventie chirurgical complexa, splina fiindu-i rupta in doua locuri. Se investigheaza urnarile unui traumatism cranian, si ale unei rupturi de vertebre ale coloanei vertebrale.

Părinţii celor doi copii au supravieţuit. La fel şi o altă tânără care se afla în maşina lor. 

MARIUS CRAINA, manager spital Timişoara: Avem trei persoane care au fost internate la spitalul judeţean de urgenţă Timisoara in urma accidentului. Starea pacienţilor este bună, toţi sunt în stare stabilă şi sperăm la o evoluţie favorabilă.

Impactul a fost atât de violent, încât şoferul care făcea live-ul ucigaş a fost, pur şi simplu, proiectat prin parbriz şi a murit pe loc.

Tânărul care a provocat tragedia din Timiş avea 31 de ani şi era din Oraviţa. Făcea des transmisiuni în direct pe Facebook, la volan. O demonstrează pagina lui de socializare, unde posta constant astfel de clipuri. 

La începutul lunii, un alt şofer a sfârşit tot în direct, pe facebook, pe un drum din Craiova. În total, doar în acest an, 15 oameni şi-au pierdut astfel viaţa. În urmă cu patru luni, Observator iniţia campania "Stop Live pe Facebook la volan. Dă like vieţii". Şi zeci de mii de oameni semnau petiţia prin care cereau reguli mai aspre. Doar că de atunci şi până acum, nicio literă nu s-a schimbat în lege.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Copilul de 3 ani lovit de un șofer care făcea live pe Facebook are coloana ruptă. Sora sa de 9 ani a murit