Antena Meniu Search
x

Copilaș de 4 ani luat de ape, după o viitură puternică în Bihor. Autoritățile și localnicii îl caută (Video)

Este alertă maximă în satul Valea de Sus, județul Bihor, după ce un copil de numai 4 ani a fost luat de apele învolburate, după o viitură puternic.

de Redactia Observator

la 13.06.2020, 22:22

Vezi și
  • Este alertă maximă în satul Valea de Sus, județul Bihor
  • Un copil de numai 4 ani a fost luat de apele învolburate

Autoritățile și localnicii au trecut imediat la căutările micuțului de 4 ani.

Din primele informaţii, copilul se afla cu părinţii şi frăţiorul de un an într-o maşină şi, în drumul lor spre casă, trebuiau să treacă prin pârâul Valea Neagră. Când au ajuns în mijlocul văii, apa a crescut brusc, până la geamurile maşinii. Părinţii s-au dat jos, au luat copilul de 4 ani şi l-au dus la mal, iar apoi s-au întors după al doilea, moment în care copilul de pe mal a fost luat de ape. Potrivit maiorului Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Crişana, echipele de salvare îl caută pe copil. Părinţii şi bebeluşul nu au necesitat îngrijiri medicale.

De asemenea, potrivit comisarului şef Alina Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei Bihor, au fost mobilizate şi echipaje ale Poliţiei, Jandarmeriei şi Salvamont, informează eBihoreanul.ro.

Județul Bihor se află sub avertizare Cod Portocaliu de fenomene meteo periculoase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Copilaș de 4 ani luat de ape, după o viitură puternică în Bihor. Autoritățile și localnicii îl caută (Video)