Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situaţie în cazul copilului de 14 ani surdomut ucis pe trecere de o ambulanţă SMURD. Ce se vede pe camerele de supraveghere

Un copil de 14 ani a fost ucis de o ambulanţă SMURD pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca. Băiatul era surdomut şi nu a auzit semnalele acustice.

Vezi și

Un copil de 14 ani a fost ucis de o ambulanţă SMURD pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca. Băiatul era surdomut şi nu a auzit semnalele acustice ale autospecialei care era în misiune. Pe carosabil, o echipă de medici l-a resuscitat. Însă, nu a putut fi salvat. Martorii spun că adolescentul ar fi traversat în fugă. Iar anchetatorii încearcă acum să afle dacă semaforul era sau nu pe culoarea verde.

Ora 14 şi 30 de minute. Patru medici încearcă să readucă un copil de 14 ani la viaţă. Îl resuscitează minute în şir, pe şosea, în faţa a zeci de martori îngroziţi. Tot acolo, salvatorii declară şi decesul. O ambulanţă SMURD a luat viaţa băiatului, chiar în timp ce traversa strada în fugă. Băiatul e surdomut şi nu a auzit semnalele acustice ale autospecialei.

Andrei Biriş, purtător de cuvânt ISU SMURD: "Ambulanţa neonatală a SMURD Cluj pe timpul deplasării la o intervenţie, în care ar fi trebuit să preia un copil nou-născut sosit cu elicopterul pe aeroportul din Cluj-Napoca, a acroşat un adolescent în vârstă de aproximativ 14 ani."

Anchetatorii caută acum vinovaţii. Analizează în detaliu imaginile şocante surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Informaţiile au fost contradictorii. Iniţial, se ştia că era pe culoarea roşie a semaforului, după aceea că era pe culoarea verde. 

Şoferul ambulanţei, dar şi cei care au asistat la moartea băiatului vor fi chemaţi la audieri. Se fac cercetări pentru ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie în cazul copilului de 14 ani surdomut ucis pe trecere de o ambulanţă SMURD. Ce se vede pe camerele de supraveghere