Antena Meniu Search
x

Copilă de 13 ani, violată într-o maşină, după ce a căzut în plasa unui băiat cunoscut pe internet. Tânărul din Dolj o ameninţa cu poze compromiţătoare

A căzut în plasa unui băiat despre care credea că o place. Un tânăr a fost arestat preventiv de judecătorii din Dolj, după ce a violat o fată în vârstă de 13 ani. Anchetatorii au stabilit că cei doi s-au cunoscut pe o reţea de socializare, iar fapta s-ar fi petrecut în maşina bărbatului.

de Redactia Observator

la 20.01.2023, 11:29

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Poliţiei Oraşului Segarcea au fost sesizaţi, în urmă cu două săptămâni, de un bărbat din oraşul Segarcea despre faptul că fiica sa de 13 ani ar fi fost violată de un tânăr din comuna Calopăr.

''Din cercetările poliţiştilor a rezultat faptul că, în perioada 20 decembrie 2022-04 ianuarie 2023, tânărul ar fi purtat mai multe discuţii cu minora, pe o reţea de socializare, solicitându-i acesteia să se întâlnească în vederea întreţinerii de relaţii sexuale. La data de 4 ianuarie, tânărul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minora, în autoturismul acestuia, sub ameninţarea publicării unor imagini compromiţătoare cu aceasta'', a anunţat IPJ Dolj.

Tânărul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore pentru viol şi racolarea minorilor în scopuri sexuale, fiind prezentat apoi instanţei care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Copilă de 13 ani, violată într-o maşină, după ce a căzut în plasa unui băiat cunoscut pe internet. Tânărul din Dolj o ameninţa cu poze compromiţătoare