Antena Meniu Search
x

Copilă de 13 ani, violată într-o pădure din Brașov. Un băiat de 15 ani a amenințat-o și a forțat-o să meargă cu el

Un băiat de 15 ani din Brașov a dus o copilă de 13 ani într-o pădure din localitate și a violat-o, informează, marți, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, potrivit Mediafax.

de Redactia Observator

la 17.10.2023, 17:48

Copilă de 13 ani, violată într-o pădure din Brașov. Un băiat de 15 ani a amenințat-o și a forțat-o să meargă cu el
Copilă de 13 ani, violată într-o pădure din Brașov. Un băiat de 15 ani a amenințat-o și a forțat-o să meargă cu el - Shutterstock

Potrivit Parchetului, evenimentul a avut loc în după-amiaza zilei de 13 octombrie 2023 în municipiul Brașov. Un tânăr în vârstă de 15 ani a amenințat o fată de 13 ani să se deplaseze într-o zonă împădurită din apropierea centrului orașului. Acolo, au avut loc acte de natură sexuală neconsimțite cu fata.

Băiatul a ajuns pe mâinile polițiștilor din Brașov

La data de 15 octombrie 2023, un judecător de drepturi și libertăți de la Judecătoria Brașov a emis un mandat de arestare preventivă pentru inculpatul minor, dispunând arestarea acestuia pe o perioadă de 30 de zile.

Investigațiile în acest caz au fost conduse de către Biroul de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, sub supravegherea și coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Copilă de 13 ani, violată într-o pădure din Brașov. Un băiat de 15 ani a amenințat-o și a forțat-o să meargă cu el