Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Copilaș de 3 ani, mort după ce a căzut de la etajul 7 al unui bloc din Iași. Rămăsese nesupravegheat și s-a urcat pe pervaz

Caz tragic în Iaşi. Un copil de trei ani şi zece luni şi-a pierdut viaţa după ce a căzut de la etajul şapte al unui bloc de pe Bulevardul Independenţei. 

de Redactia Observator

la 30.08.2024 , 08:41

Micuţul se afla într-o cameră, nesupravegheat, iar, la un moment dat, s-ar fi urcat pe pervazul ferestrei, după care ar fi alunecat în gol. Martorii disperaţi au sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns imediat mai multe echipaje de salvare, care l-au transportat pe copilul în stop cardiorespirator la spital.

Copilul a fost transportat în stare critică la Spitalul de Copii ”Sfânta Maria” din Iaşi. ”Echipajul a fost dirijat la o solicitare pe bulevardul Independenţei la un copil în vârstă de trei ani şi zece luni, care a căzut de la etajul şapte. El a suferit un traumatism cranio-cerebral sever, dar şi o fractură închisă la braţul stâng. A fost transportat la UPU de la Spitalul de Copii Sfânta Maria”, a afirmat coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, medicul Diana Cimpoeşu.

Copilul a intrat în stop cardio-respirator, fiind resuscitat, fără succes, de către cadrele medicale. Poliţiştii au demarat cercetări pentru ucidere din culpă. Ancheta va continua pentru a fi stabilite împrejurările în care s-a produs tragedia.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Copilaș de 3 ani, mort după ce a căzut de la etajul 7 al unui bloc din Iași. Rămăsese nesupravegheat și s-a urcat pe pervaz