Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Lacrimi şi durere fără margini la Craiova. Micuţul Pavel, ucis în somn chiar de cea care i-a dat viaţă, a fost înmormântat cu jucăriile preferate

Pavel, băieţelul în vârstă de 3 ani ucis în somn de mama sa, a fost condus pe ultimul drum, iar toată lumea a plâns în hohote. Tatăl, bunicii, unchii și mătușile, toți au stat până în ultima clipă lângă sicriul alb, sfâșiați de durere.

de Redactia Observator

la 25.07.2018 , 18:43

Pavel, băieţelul în vârstă de 3 ani ucis în somn de mama sa, a fost condus pe ultimul drum, iar toată lumea a plâns în hohote.

Tatăl, bunicii, unchii și mătușile, toți au stat până în ultima clipă lângă sicriul alb, sfâșiați de durere.

Oamenii au povestit că Ina Pleșoiu a fost cu câteva ore înainte de a-și ucide copilul să se spovedească. Apoi, în toiul nopţii, tânăra a avut halucinaţii, şi-a confundat copilul cu Diavolul şi l-a sugrumat în somn. Asta a declarat anchetatorilor de dimineaţă.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Baiețelul de 3 ani a fost condus pe ultimul drum în remorca unui tractor cu excavator. Acolo au fost puse și zecile de coroane. Așa este obiceiul la țară, au spus sătenii. În sicriu, tatăl a pus la căpătâiul micuțului Pavel toate jucariile preferate.

Rudele femeii din Craiova care si-a ucis copilul in somn  îi acuză pe medici că nu au spus familiei cât de gravă este situația.

Ina Pleșa are 33 ani și era asistent social la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului din 2008. In luna martie a fost internata la o clinica de psihiatrie timp de 12 zile, iar tratament a luat doar o singura luna. Nu a vrut sa mai mearga la doctor pentru ca ii era teama ca doctoriile o vor ingrasa.

Femeia este acuzată acum de omor, a primit mandat de arestare pentru 30 de zile și urmează să fie transferată la Spitalul Jiava pentru investigațiile psihiatrice necesare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Lacrimi şi durere fără margini la Craiova. Micuţul Pavel, ucis în somn chiar de cea care i-a dat viaţă, a fost înmormântat cu jucăriile preferate