Antena Meniu Search
x

"Copilașii mei ardeau împreună. Plâng moartea fiului meu, Alex, și încerc să lupt pentru Andrei". O mamă din Urziceni încearcă să-și salveze fiul rămas în viață

Un incendiu care le-a cuprins casa în urmă cu câteva luni l-a răpit din viața ei pentru totdeauna pe Alexandru, băiatul mai mare. Acum, Luciana, o mamă din Urziceni luptă din toate puterile să îl salveze pe cel mic, Andrei, care are nevoie de mai multe intervenții chirurgicale pentru a se putea recupera și a putea să se bucure din nou de copilărie și de viață.

de Redactia Observator

la 25.11.2022, 18:25

Într-un mesaj emoționant, mama povestește cum încearcă să își revină după pierderea băiatului celui mare, având în minte momentul dramatic când a încercat să îi salveze din incendiu rând pe rând, pentru a putea să îl ajute pe cel mic, care a reușit să învingă moartea. 

Luptă să își salveze fiul rămas în viață

„Plâng moartea fiului meu Alex și încerc să-mi adun forțele să lupt pentru celălalt fiul al meu, Andrei, ars în incendiu. Vă implor să mă ajutați să îi redau copilașului meu, Andrei, viața de dinainte de tragedie, doar pentru el mai trăiesc. Operațiile costă 16,000 euro.

În urmă cu zece luni, eram noi trei în casă în acea noapte, eu și cei doi copilași ai mei.

Pe acelaşi subiect

Eram în casa părintească iar la ora trei noaptea ne-am trezit în flăcări. Copilașii mei ardeau împreună cu mine, am făcut totul să-i salvez, am intrat în flăcări și i-am scos pe fereastră însă focul a fost mai rapid și mai puternic decât mine. La spital mi-au zis că niciunul dintre copiii mei nu va supraviețui. Am sperat și m-am rugat să fie doar un coșmar, un coșmar din care mă voi trezi și eu voi fi acasă jucându-mă cu băieții mei. Dar nu a fost așa, pe 25 ianuarie, fratele lui Andrei a pierdut lupta cu durerile, a plecat la Dumnezeu. Nu există durere mai mare și doar cine a pierdut un copil înțelege ce înseamnă, m-a durut și mă doare trupul și sufletul și am simțit că plec și eu cu el. Am încercat să-mi revin pentru Andrei, băiatul cel mic care a fost puternic și a supraviețuit, Andrei este picătura mea de viață care mă face să merg mai departe doar pentru el.

Urmările sunt foarte grave pe trupul mic al lui Andrei însă medicii din Turcia sunt încrezători și mi-au dat și mie putere. Este un proces lung, cu multe operații de reconstructie. Știm că primele două vor fi la fată și costă 16.000 euro. Apoi vor urma alte operații care se vor stabili în funcție de evoluția lui Andrei. Vă rog din suflet să mă ajutați, aș face orice pentru Andrei, să fie el sănătos, să își recapete viața de dinainte de tragedie. Nimic nu va mai fi la fel, sufletul meu va plânge toată viața și trăiesc doar fiindcă Andrei trăiește. Sper să nu mai cunoască nicio mamă durerea pe care o cunosc eu”, a scris mama.

O asociație a făcut public cazul și încearcă să strângă banii necesari pentru operația lui Andrei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Copilașii mei ardeau împreună. Plâng moartea fiului meu, Alex, și încerc să lupt pentru Andrei". O mamă din Urziceni încearcă să-și salveze fiul rămas în viață