Antena Meniu Search
x

Video Copilașul de 9 ani a fugit spre mama lui, cu gâtul străpuns de ghidonul bicicletei. Ultimele clipe de viață ale băieţelului din Galaţi

Accident tragic pe faleza din Galaţi. Un copil de 9 ani a murit după ce a căzut de pe bicicletă. Minorul se plimba cu bicicleta pe faleză când, la un moment dat, s-a dezechilibrat şi a căzut, iar ghidonul l-a lovit în zona gâtului. Micuțul ar fi fost însoțit de părinți, iar dezvăluirile martorilor sunt cutremurătoare.

de Redactia Observator

la 11.09.2023, 13:28

Vezi și

Un copil de 9 ani a suferit răni grave pe faleza din Galați, după ce a căzut cu bicicleta, iar ghidonul i-a intrat în gât. Paramedicii au încercat din răsputeri să îl țină în viață, însă nu a fost cu putință. Trupul minorului a cedat, fiind declarat decesul.

Clipe dramatice după ce a căzut de pe bicicletă și ghidonul i-a străpuns gâtul

Copilul era însoțit de părinți când s-a întâmplat nenorocirea. Martorii susțin că după ce băiețelul a căzut, s-a ridicat și a fugit spre mama lui, însă, în scurt timp, a căzut ca secerat din picioare.

Ar fi apucat să spună că îl doare tare gâtul și nu poate respira. Băieţelul fost transportat la spital, unde medicii au încercat zeci de minute să îl salveze, însă fără rezultat.

Copilul era elev în clasa a doua. Mai are un frate la aceeași școală, în clasa a patra. Luni, în prima zi de școală, unitatea de învățământ va fi în doliu.

Poliţia de deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Copilașul de 9 ani a fugit spre mama lui, cu gâtul străpuns de ghidonul bicicletei. Ultimele clipe de viață ale băieţelului din Galaţi