Antena Meniu Search
x

Copilul de 7 ani, rănit de o statuie prăbuşită în Primăria Capitalei, a fost operat. Evoluția e "favorabilă", dar rămâne la ATI

Evoluţia copilului rănit la începutul acestei săptămâni după ce s-a urcat pe una dintre coloanele decorative din holul Primăriei Capitalei şi a căzut împreună cu aceasta este favorabilă, a transmis Spitalul Grigore Alexandrescu. Medicii au precizat că intervenţia chirurgicală la care a fost supus băiatul a decurs fără incidente.

de Redactia Observator

la 25.08.2022, 17:04

Copilul rănit de o statuie prăbuşită în Primăria Capitalei
Copilul rănit de o statuie prăbuşită în Primăria Capitalei a fost operat

“În cursul zilei de 24 august, pacientul a fost supus unei intervenţii chirurgicale în secţia neurochirurgie. Intervenţia a decurs fără incidente. Evoluţia copilului este favorabilă. Menţionăm încă o dată că familia nu este de acord cu furnizarea unor informaţii medicale mai amănunţite”, se arată într-un comunicat transmis, joi, de Spitalul Grigore Alexandrescu. Băiatul este internat în continuare în secţia ATI a unităţii medicale.  

Copil de 7 ani, grav rănit în sediul Primăriei Capitalei

Reprezentanţii Primăriei Capitalei au anunţat că luni, în jurul orei 13.40, în holul de la intrarea principală în sediul PMB, a avut loc un accident implicând un copil de 7 ani, însoţit de tatăl său, care venise la primărie pentru rezolvarea unei probleme. Copilul a ajuns la spital ”cu stare generală gravă” şi e la ATI, a anunţat Spitalului Grigore Alexandrescu din Capitală.

Conform informaţiilor furnizate de martori, copilul s-a urcat pe una dintre coloanele decorative din hol şi a căzut împreună cu coloana, suferind traumatisme. ”La intervenţia angajaţilor PMB, el a fost preluat în mai puţin de 5 minute de o ambulanţă, fiind dus imediat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii «Grigore Alexandrescu». La momentul urcării în ambulanţă, copilul era conştient”, arată precizarea de presă a instituţiei, potrivit news.ro.

O anchetă administrativă în cadrul Primăriei Capitalei se desfăşoară în paralel cu ancheta deja demarată de poliţie, în cazul acestui accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Copilul de 7 ani, rănit de o statuie prăbuşită în Primăria Capitalei, a fost operat. Evoluția e "favorabilă", dar rămâne la ATI