Antena Meniu Search
x

Video Copilul de 9 ani care a căzut cu bicicleta n-a mai avut nicio şansă: ghidonul îi sfâşiase traheea. Cum a fost posibil accidentul tragic din Galaţi

Tragedie pe faleza din Galaţi. Un copil de 9 ani a murit chiar sub ochii părinţilor după ce a căzut de pe bicicletă, iar ghidonul l-a lovit puternic în gât. Băiatul a apucat să se ridice şi să fugă spre mama lui, spun martorii, însă după câteva secunde a căzut ca secerat. Zadarnic au încercat medicii să-l salveze.

de Adrian Obreja

la 11.09.2023, 13:39

Vezi și

Un copil de 9 ani a suferit răni grave pe faleza din Galați, după ce a căzut cu bicicleta, iar ghidonul i-a intrat în gât. Paramedicii au încercat din răsputeri să îl țină în viață, însă nu a fost cu putință. Trupul minorului a cedat, fiind declarat decesul.

Clipe dramatice după ce a căzut de pe bicicletă și ghidonul i-a străpuns gâtul

Copilul era însoțit de părinți când s-a întâmplat nenorocirea. Martorii susțin că după ce băiețelul a căzut, s-a ridicat și a fugit spre mama lui, însă, în scurt timp, a căzut ca secerat din picioare. Ar fi apucat să spună că îl doare tare gâtul și nu poate respira. Băieţelul fost transportat la spital, unde medicii au încercat zeci de minute să îl salveze, însă fără rezultat.

"E foarte greu de explicat cum a fost posibil ca un simplu accident, o căzătură de pe bicicletă, să ducă la o asemenea tragedie. Poliţiştii încearcă în acest moment să înţeleagă cum s-a întâmplat totul. Cert este că de la bicicleta pe care se afla băiatul lipsea cel puţin unul dintre cele două manşoane de pe ghidon. Asta a dus, practic, la această tragedie. Ghidonul l-a lovit pe copil şi i-a străpuns puternic traheea", spune Adrian Obreja, reporter Observator.

Pe acelaşi subiect

"Nu se ştie dacă băiatul a pierdut controlul bicicletei pentru că a evitat un obstacol. Aici, pe faleză, în fiecare seară, dar mai ales în weekend, este o zonă foarte aglomerată. Mulţi oameni ies la plimbare cu rolele, bicicletele sau pur şi simplu la plimbare pe jos", adaugă Adrian Obreja, reporter Observator.

"Un echipaj al Ambulanţei aflat în trecere a oprit, i-a acordat primul ajutor, dar în momentul în care a vâzut cât de gravă e starea copilului a chemat un alt echipaj, cu medic. S-au făcut manevre de resuscitare timp de mai bine de o oră, însă la Spitalul de Copii din Galaţi a fost declarat decesul. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă", mai spune Adrian Obreja, reporter Observator.

Copilul urma să intre, luni, în clasa a doua.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Copilul de 9 ani care a căzut cu bicicleta n-a mai avut nicio şansă: ghidonul îi sfâşiase traheea. Cum a fost posibil accidentul tragic din Galaţi