Antena Meniu Search
x

Foto "Copilul meu drag, vocea și zâmbetul tău de înger încântă tot cerul". Mesaj emoționant postat de mama lui Melis, adolescenta de 14 ani ucisă în Craiova

La 14 ani, cu toate visele și speranțele în buzunare, lumea lui Melis a murit pentru totdeauna. Copila cu ochii zâmbitori și-a găsit sfârșitul în mâna unui adolescent de 17 ani.

de Monica Palade

la 20.07.2023, 16:07

Tânăra se plimba în Grădina Botanică din Craiova cu iubitul său, Emi, când la un moment dat, din senin, au fost atacați cu maceta de un necunoscut.

"Copilul meu drag"

Înjunghiată, Melis a încercat să fugă şi a sunat la 112 pentru a cere ajutor, dar călăul a urmărit-o și i-a dat lovitura fatală. Adolescenta abia se bucurase de absolvirea clasei a 8-a şi urma să afle ce notă a luat la Evaluarea Naţională. Avea o sumedenie de visuri şi planuri de viitor. Era veselă, plină de viaţă şi adorată de părinţi.

Pe 8 august, Melis și Emi urmau să-şi sărbătorească împreună ziua de naştere. Visau să viziteze America şi chiar strângeau bani pentru călătoria mult dorită. Despre ea, adolescenta spunea: “Părinţii mă laudă că sunt creativă, sora mea mă ceartă că nu îmi pun ideile în practică. Dar eu zic că sunt organizată şi responsabilă".

Acasă, o mamă neconsolată de pierderea suferită își plânge în continuare copila. Pe o rețea de socializare, Ana a postat un mesaj emoționant, alături de un clip cu fiica ei în care cânta: „Copilul meu drag...Vocea si zambetul tau de inger incanta tot cerul, acolo unde esti u acum! Un semn de ne-ai mai da, sa te mai auzim, sa te mai vedem si noi.... te iubim nespus de mult!”. Apropiații i-au transmis mesaje de încurajare: „Fără cuvinte numai mama sa nu fi! Odihna veșnica alaturi de ingeri”, “Offff este foarte dureros”, “Un copil minunat,multă putere nimic nu vă poate alina durerea”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Copilul meu drag, vocea și zâmbetul tău de înger încântă tot cerul". Mesaj emoționant postat de mama lui Melis, adolescenta de 14 ani ucisă în Craiova