Antena Meniu Search
x

"Raiul a mai câștigat un înger. Craiova te plânge". Melis, fata de 14 ani ucisă în Grădina Botanică, condusă astăzi pe ultimul drum

Melis, adolescenta de 14 ani înjunghiată mortal în Grădina Botanică din Craiova, a fost condusă astăzi pe ultimul drum. Fata se plimba împreună cu iubitul ei, când un tânăr de 17 ani a scos o macetă şi i-a atacat. A încercat să scape, iar cu ultimele puteri a sunat la 112. Călăul însă a prins-o şi a ucis-o cu sânge rece.

de Redactia Observator

la 01.07.2023, 13:48

Vezi și

Familia şi apropiaţii îşi iau astăzi rămas bun de la Melis, copila care şi-a găsit sfârşitul sub furia de lovituri de cuţit a unui tânăr de 17 ani. Se plimba prin Grădina Botanică din Craiova alături de Emi, iubitul ei, când au fost atacaţi. El a reuşit să scape cu viaţă, dar se află încă în stare gravă la spital, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

Cât despre Melis, destinul i-a fost unul crunt. Înjunghiată, copila a încercat să fugă şi a sunat la 112 pentru a implora ajutor. Era prea târziu însă. Călăul era deja pe urmele ei. Potrivit spuselor sale în faţa anchetatorilor, motivul pentru care a omorât-o a fost ca să scape de urme.

Pentru familie, durerea este de nedescris. Copila abia se bucurase de absolvirea clasei a 8-a şi urma să afle ce notă a luat la Evaluarea Naţională. Avea o sumedenie de visuri şi planuri de viitor. Era veselă, plină de viaţă şi adorată de părinţi. La aflarea veştii, tatăl a izbucnit incontrolabil în plâns, în timp ce autorităţile încercau să îl liniştească. Dar ce părinte şi-ar putea stăpâni trăirea când află că copilul său nu se mai întoarce acasă. 

Melis, adolescenta ucisă în Grădina Botanică din Craiova, condusă pe ultimul drum

Pe acelaşi subiect

Trupul neînsufleţit a fost depus la capela de la Biserica Sfântul Spiridon din Craiova, urmând ca înmormântarea să aibă loc la cimitirul Sineasca.

Melis, mica noastră stea strălucitoare!

Cu sufletele îndurerate, vă aducem la cunoştinţă că ne vom aduna la ultimul omagiu adus iubitei şi curajoasei noastre Melis.

Serviciul religios se va desfăşura la Biserica Sfântul Spiridon, sâmbătă, 1 iulie 2023, la ora 11.00, iar înmormântarea va avea loc la Cimitirul Sineasca.

Melis a fost un dar nepreţuit, o prezenţă specială în vieţile noastre. Ne-a luminat calea cu dragostea, bunătatea şi zâmbetul său pur. În ciuda durerii adânci pe care o simţim acum, păstram vie amintirea bucuriei pe care a adus-o în lumea noastră.

Să ne unim forţele într-un adio plin de iubire şi recunoştinţă. Să o înconjurăm cu energie pozitivă in timp ce âi urăm drum lin şi pace vesnică“, a scris mama Melisei pe contul său de socializare.

În Grădina Botanică unde Melis şi-a găsit sfârşitul, prietenii fetei au făcut un altar de flori şi lumânări. De asemenea, reţelele de socializare s-au umplut de mesaje de condoleanţe pentru copila care avea toată viaţa înainte. Familia şi apropiaţii sunt în stare de şoc şi nimeni nu poate înţelege cum a fost posibilă o asemenea tragedie şi, mai ales, de ce criminalul a recurs la gestul extrem.

Astăzi, trupul adolescentei Melis, ucisă în Grădina Botanică din centrul orașului Craiova, va fi dat pământului...Dumnezeu să te ierte, Melis și să îți odihnească sufletul cu îngerii Săi, acolo unde strălucește Lumina Slavei Sale! Să ne ierți, Melis..”

Ce mare păcat, prea de vreme și fără să vrei, ai părăsit această lume, Dumnezeu să te însoțească mereusuflet minunat, ai lăsat durere mare familiei dragi, condoleanțe familiei și să va dea Dumnezeu puterea de a trece peste marea nenorocire!!!”

Melis, eroul nostru, ai fost o lumină blândă în viețile noastre, un înger care ne-a adus bucurie și iubire necondiționată. Îți vom purta amintirea în inimile noastre mereu! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău prețios!“, a scris, sfâşiată de durere, mama fetei.

Suporterii echipei de fotbal din Craiova au ţinut să îi aducă fetei un omagiu special, şocaţi şi ei de tragedia care s-a petrecut în oraş.

Raiul albastru a mai câștigat un înger. Drum lin, Melis. Craiova te plânge”, a fost mesajul transmis de suporterii echipei de fotbal din Craiova.

Victimele atacului din Grădina Botanică

Între timp, Emi, iubitul fetei este în stare gravă la Terapie Intensivă, sedat şi ajutat să respire cu aparate de oxigen. Băiatul încă nu poate da declaraţii despre ce s-a întâmplat. Ar fi aflat, însă, că iubita lui nu a supravieţuit atacului. 

Cei doi iubiţi erau născuţi pe 8 august şi urmau să-şi sărbătorească împreună ziua de naştere. Visau să viziteze America şi chiar strângeau bani pentru călătoria mult dorită, iar în Grădina Botanică din oraş mergeau des ca să citească.

Criminalul regretă că a ucis-o pe fată, dar de prietenul ei nu îi pare rău

Autorul crimei din Grădina Botanică din Craiova le-a spus anchetatorilor că regretă că a omorât-o pe fata de 14 ani, dar de prietenul adolescentei, pe care l-a înjunghiat de mai multe ori, nu îi pare însă prea rău.  Judecătorii au decis că tânărul de 17 ani, principalul suspect, trebuie să rămână după gratii în următoarele 30 de zile. Nu îşi cunoştea victimele, dar în rucsac ţinea ascuns un cuţit de vânătoare, cagulă şi mănuşi.

Cu sânge rece, a susținut că a mers întâmplător în Grădina Botanică și că nu cunoștea victimele, dar în rucsac ţinea ascuns un cuţit de vânătoare, cagulă şi mănuşi. Elevul Colegiului Militar din Craiova a dat vina pe tânărul de 19 ani, care ar fi fost deranjat că s-a uitat insistent la prietena lui

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Raiul a mai câștigat un înger. Craiova te plânge". Melis, fata de 14 ani ucisă în Grădina Botanică, condusă astăzi pe ultimul drum