Antena Meniu Search
x

Video Filmul atacului sângeros din Craiova. Cine e tânărul care a ucis-o pe fata de 14 ani şi ce l-ar fi împins spre gestul criminal din Grădina Botanică

Caz şocant la Craiova. Doi tineri au fost înjunghiaţi în Grădina Botanică de un băiat de 17 ani. Fata de 14 ani a murit, iar prietenul ei de 20 de ani este în stare gravă la spital. După atac, autorul - care ar fi elev la liceul militar - a fugit, dar a fost prins şi imobilizat de poliţişti.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 27.06.2023, 19:42

Vezi și

Crima a avut loc în această după-amiază, în Grădina Botanică din Craiova. Adolescenta de 14 ani era în parc împreună cu prietenul ei. Au fost atacaţi de fostul partener al fetei. "A început să ţipe şi un om a sunat la 112. Era gelos", spune un martor.

Fată de 14 ani, înjunghiată mortal în Grădina Botanică din Craiova

Individul de 17 ani l-a lovit pe cel de 20 de ani. A scos cuţitul din buzunar şi l-a înjunghiat în piept, în mână şi în picior. Fata era de faţă şi ar fi încercat şi ea să-şi ajute prietenul. A murit în urma atacului, după ce medicii au încercat minute în şir resuscitarea ei. Băiatul de 20 de ani este în stare gravă la spital. Atacatorul a fugit, dar poliţiştii au reuşit să îl prindă. 

Atacul a avut loc într-un loc şi la o oră când în Grădina Botanică sunt foarte mulţi copii. "Aici, în spatele meu, este locul în care s-a stins din viaţă adolescenta de 14 ani. Vorbim de ipoteze pe care oamenii legii le verifică şi la care criminaliştii şi ancheta trebuie să ofere răspunsuri. Dacă iniţial Poliţia vorbea despre un incident spontan şi spunea că nu există nicio legătură între atacator şi victimele sale, dacă ne uităm la locul crimei, totuşi această ipoteză nu stă în picioare", arată Cristina Oprea, reporter Observator.

"Atacul a avut loc la 100-200 de metri în spate. La spital a ajuns în stare gravă tânărul de 20 de ani, a intrat în operaţie şi urmărim să vedem care va fi deznodământul. Pe de altă parte, ştim că atacatorul a fost reţinut. Ar fi vorba de o crimă din motive de gelozie, susţin martorii", adaugă Cristina Oprea, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Filmul atacului sângeros din Craiova. Cine e tânărul care a ucis-o pe fata de 14 ani şi ce l-ar fi împins spre gestul criminal din Grădina Botanică