Antena Meniu Search
x

Video Cornel Dinicu insistă că ştie cine a dat foc la Ferma Dacilor. A cerut test poligraf pentru cei doi

Continuă audierile la Ferma Dacilor. Apropiaţii lui Cornel Dinicu sunt chemaţi, rând pe rând, în faţa procurorului. Între timp, patronul pensiunii cere, din spatele gratiilor, testarea cu detectorul de minciuni a celor doi foşti angajaţi pe care îi suspectează că ar fi pus focul.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 23.01.2024, 19:47

Vezi și

Cristina Filip, reporter Observator: Alexandra Gospodaru, actuala iubită lui Cornel Dinicu a stat mai bine două ore în faţa anchetatorilor. Le-a spus că nu vrea să se constituie parte civilă pentru că asta ar însemna să se întoarcă împotriva partenerului ei. Au împreună 3 copii, unul dintre ei, Victor, a murit în incendiul de la fermă. Între timp, Cornel Dinicu insistă cu ipoteza conform căreia focul a fost pus intenționat. Îi suspectează pe doi foşti angajaţi şi cere testarea poligraf pentru ei. Rezultatul nu poate fi folosit ca probă în dosar însă judecătorul şi procurorul îl pot lua în consiredare. Cei doi se află în Botoşani, însă ar putea fi aduşi zilele următoare în Ploieşti pentru audieri.

Tot zilele viitoare, Cornel Dinicu ar urma să fie dus la Ferma Dacilor pentru alte cercetări, iar cei doi asociaţi vor fi duşi pentru noi declaraţii la Parchet. Între timp, Tribunalul Prahova a decis să trimită către Tribunalul Militar dosarul în care se cere redeschiderea urmăririi penale pe numele unui fost angajat şi a unui angajat ISU Prahova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Cornel Dinicu insistă că ştie cine a dat foc la Ferma Dacilor. A cerut test poligraf pentru cei doi