Antena Meniu Search
x

Corneliu Pop Morodan, primarul care a câștigat alegerile cu 95% din voturi | Video

Corneliu Pop Morodan, un primar din Arad, a înregistrat un record de popularitate, după ce a obținut la alegerile locale un procent de 95% din voturi, iar contracandidatul său a obținut câteva zeci de voturi.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 29.09.2020, 20:53

Vezi și
  • Primarul a făcut străzi, canalizare, școli, gradinițe și after-school
  • El i-a învățat pe locuitori să participe activ la viața comunei

Localnicii sunt foarte mulțumiți și spun că primarul a facut multe în comună, așa că nu s-au uitat la culoarea politică și au ales gospodarul.

Corneliu Pop Morodan are 40 de ani și este la al treilea mandat în Ghioroc. El a reușit în 8 ani să convingă localnicii să participe activ la viața comunei.

El povestește că, atunci când a fost ales pentru prima oară primar, s-a apucat să pună personal, cu câțiva angajați, dale pe străzile localității. A vrut ca exemplul său să îi faca pe oameni mai atenți la nevoile localității.

Ghiorocul și cele 3 sate aparținătoare însumează 3518 de persoane. Aproape toți locuitorii cu drept de vot au vrut ca primarul Morodan să rămână în funcție.

După ce a obținut bani din fonduri europene pentru infrastructura rutieră, canalizare, școli, gradinițe și after-school, acum primarul are proiecte și mai îndrăznețe. Vrea rețea de gaz, sală de sport și bazin de înot.

Corneliu Pop Morodan a candidat pe listele PNL.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Corneliu Pop Morodan, primarul care a câștigat alegerile cu 95% din voturi | Video