Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Femeie din Caraș-Severin amendată cu 10.000 de lei, după ce a ignorat izolarea la domiciliu

O amendă usturătoare, de 10.000 de lei a fost aplicată de DSP Caraș-Severin unei persoane care nu a respectat regulile de autoizolare la domiciliu şi a ieşit din casă.

de Cristian Ionescu

la 10.03.2020 , 18:42

Medici şi poliţişti fac verificări la un posibil caz de coronavirus Amendă de 10.000 de lei pentru o femeie care a ignorat autoizolarea - Observator.tv
  • Amendă de 10.000 de lei pentru o femeie din Caraș-Severin, care a ignorat izolarea la domiciliu.

O amendă usturătoare, de 10.000 de lei a fost aplicată de DSP Caraș-Severin unei persoane care nu a respectat regulile de autoizolare la domiciliu şi a ieşit din casă.

Direcția de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin informează a aplicat o primă sancțiune pecuniară unei persoane care nu a respectat regulile de autoizolare la domiciliu, în condițiile pericolului generat de răspândirea COVID-19, în sensul că a părăsit locuința, deși nu avea voie să o facă. 

Amendă de 10.000 de lei pentru o femeie care a fentat autoizolarea

Articolul continuă după reclamă

Este vorba de o femeie din Băile Herculane, care a fost amendată de către inspectorii sanitari ai Inspecției Sanitare de Stat, în baza HG 857/2011, art. 34, lit. M, cu suma de 10.000 de lei, ceea ce reprezintă sancțiunea minimă pentru asemenea situații. Persoana amendată poate achita jumătate din minimul amenzii în decurs de 15 zile.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Femeie din Caraș-Severin amendată cu 10.000 de lei, după ce a ignorat izolarea la domiciliu