Antena Meniu Search
x

8 noi cazuri de coronavirus confirmate marți în București

Autoritățile au confirmat 8 cazuri noi de coronavirus în București, doar într-o singură zi. Numărul total al infectărilor, la nivel național, a ajuns la 25.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 10.03.2020, 16:13

8 noi cazuri de coronavirus confirmate marți în București
în total, pe teritoriul României, au fost confirmate 25 de cazuri de coronavirus - Observator

Autoritățile au confirmat opt cazuri noi de coronavirus în București, doar în cursul zilei de marți. Numărul total al infectărilor, la nivel național, a ajuns la 25.

Marți, 10 martie, au fost confirmate pozitiv la testul coronavirus un număr de 8 cazuri, doar în București. La acestea se mai adaugă încă două îmbolnăviri cu Covid-19, confirmate zilele trecute.

Trei infectări sunt în legătură cu cazul de la Spitalului de Urgență Dimitrie Gerota, acolo unde a fost diagnosticat pozitiv un pacient din București, care avea avea o simptomatologie total diferită față de definiția de caz pentru pacienții infectați cu noul coronavirus.

Ulterior, fiul, nora şi nepotul ofiţerului MAI infectat cu Covid-19 au fost testaţi pozitiv.

Autorităţile române precizează că pacientul  din București, testat pozitiv pentru coronavirus, avea o simptomatologie total diferită față de definiția de caz pentru pacienții infectați cu noul coronavirus.

La câteva zile după internare, pacientul, a dezvoltat o simptomatologie pulmonară foarte agresivă, fapt ce i-a determinat pe medicii care îl aveau în observație să solicite testarea pentru Covid-19

În total, până la ora transmiterii acestei știri, 25 de persoane au fost diagnosticate cu coronavirus pe teritoriul României. Cinci dintre acestea s-au vindecat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » 8 noi cazuri de coronavirus confirmate marți în București