Antena Meniu Search
x

Video Costineştiul câştigă lupta pe litoral: "Păi, mergem la Mamaia unde s-a depărtat plaja de apă? Nu se poate"

Litoralul românesc e ca de obicei arhiplin în această perioadă, dar ceva totuşi s-a schimbat. Staţiunea Mamaia a fost detronată. Din cauza preţurilor mari şi a plajelor lărgite, turiştii s-au reorientat. Acum Costineştiul a devenit centrul distracţiei la mare.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 18.07.2021, 20:43

Vezi și

Litoralul se vede la fel de oriunde ai privi, din aer, din barcă sau de pe plajă: e plin! Costineştiul a fost staţiunea acestui weekend, şi nu Mamaia ca în alţi ani. Explicaţia ne o dau turiştii: "Păi, mergem la Mamaia unde s-a depărtat plaja de apă? Nu se poate". În plus, la Costineşti preţurile sunt la jumătate faţă de mamaia. O noapte de cazare costă aici intre 160 si 180 de lei, faţă de 400- 500 de lei în Mamaia.

Costineştiul nu mai e doar staţiunea tineretului. Acum fiecare bucăţică de plajă e disputată între tineri şi familii cu copii şi bunici. "Costineştiul de când am venit cu părinţii prima oară mi-a plăcut foarte mult şi îmi place să vin aici tot timpul. Plaje frumoase, tineret mult, atmosfera placută", a declarat un turist. Cei care vor să scape de caniculă, dar şi de aglomeraţia de pe mal, pot încerca o croazieră. Durează 20 de minute, ajunge până la epava din Costineşti, iar preţul este de 20 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii. Pe seară, aglomeraţia s a mutat pe şosea. Drumul din staţiuni până la ieşirea pe autostradă a durat cam dpuă ore. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Costineştiul câştigă lupta pe litoral: "Păi, mergem la Mamaia unde s-a depărtat plaja de apă? Nu se poate"