Antena Meniu Search
x

Video Cozi de 14 kilometri şi nervi la graniţa cu Ungaria. Timpul de aşteptare a fost şi de 180 de minute pentru TIR-uri

Nervi întinşi la maximum şi cozi de 14 kilometri la vămile din vestul ţării. S-a întâmplat după ce vameşii maghiari şi-au modificat aplicaţia de control la frontieră.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 25.11.2021, 08:44

Vezi și

Timpii de aşteptare în punctul de trecere al frontierei Nădlac 2 au fost dimineaţă de 180 de minute pe sensul de ieşire pentru vehiculele de mare tonaj. Maşinile mici au avut de aşteptat în jur de 60 de minute. Aceeaşi poveste şi în celălat punct de trecere al frontierei din apropiere de Timişoara. Aproape 2 ore au stat şoferii ca să iasă din ţară. 

Cozile s-au întins în cursul zilei de ieri chiar şi pe 15 kilometri, iar problemele au apărut încă de marţi din cauza lucrărilor pe care maghiarii le fac la o nouă aplicaţie de control. În plus, şi verificarea actelor se desfăşoară cu greutate pentru că au personal insuficient. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Cozi de 14 kilometri şi nervi la graniţa cu Ungaria. Timpul de aşteptare a fost şi de 180 de minute pentru TIR-uri