Antena Meniu Search
x

Video Cozi infernale în centrul de testare, de la Aeroportul Otopeni. Românii care pleacă din ţară au venit chiar şi cu 6 ore înaintea zborului

Ultima zi a minivacanţei de Paşte a adus haos la Aeroportul Otopeni şi cozi uriaşe la Centrul de testare. Mulţi români care se întorc la munca, în străinătate, au avut nevoie un test PCR sau Antigen negativ.Şi cum multe clinici au fost închise, singura variantă de testare a fost direct la aeroport. Unii au venit chiar şi cu şase ore înaintea zborului, să fie siguri că nu vor avea surprize neplăcute.

de Redactia Observator

la 04.05.2021, 14:37

Vezi și

Cozi la centrul de testare, pe Aeroportul Otopeni

Speriaţi de cozile infernale ce s-au format la Centrul de testare în ultima zi a minivacanţei de Paşte, mulţi au mers aseară la aeroport cu mai bine de şapte ore înainte zborului. 

"Am văzut că este foarte aglomerat şi să nu aşteptăm atâta timp"

"Cât trebuie să aşteptaţi?"

"Cam 10-15 minute. "

"Şi zborul când îl aveţi?"

"Dimineaţa la ora 6."

"A trebuit să vin din noaptea asta ca să pot să realizez testul. "

"Mai bine aşteptăm decât să avem surpriza că nu ne putem îmbarca în avion, în plus nu s-a pututrealiza nici check in online până nu avem rezultatul"

Alţii, deşi făcuseră testul la o altă clinică, au fost nevoiţi să-l repete la aeroport. 

"Ideea este că ea a făcut deja un test COVID, dar nu i-a venit rezultatul"

"Mătuşa mea şi-a făcut ieri test ca să fie valabil pentru astăzi, iar cei de la clinică nu i-au dat rezultatul." 

Potrivit reprezentanţilor centrului, nicio persoană nu a fost confirmată pozitiv cu COVID-19 în ultimele zile. Aşa că românii au putut pleca liniştiţi în străinătate. 

Pasagerii sunt sfătuiţi să fie atenţi la mesajele pe care le primesc de la companiile aeriene, pentru a evita aglomeraţia. 

Corina Unguritu - manager centru testare: "Pasageri care din păcate nu s-au informat, au ajuns la check in nepregătiţi, atunci au aflat că au nevoie de test, au ajuns în mare grabă şi atunci toată lumea s-a dat peste cap încât să putem să-i ajutăm'

Centrul de testare de pe Aeroportul Otopeni funcţionează non-stop. Rezultatul testului PCR îl primiţi în maximum şase ore, iar pentru testul rapid trebuie să aşteptaţi 15 minute. Pe timpul zilei, testul PCR costă 350. Preţul creşte odată cu lăsarea întunericului şi ajunge la 390 de lei, în timp ce testul rapid costă 170 de lei pe timpul nopţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cozi infernale în centrul de testare, de la Aeroportul Otopeni. Românii care pleacă din ţară au venit chiar şi cu 6 ore înaintea zborului