Antena Meniu Search
x

Cozi de mașini uriașe pe Transalpina. Circulația, afectată de o etapă de raliu

Au căutat liniştea de pe vârful muntelui, dar s-au umplut de nervi. Turiştii care au vrut să urce pe Transalpina s-au văzut nevoiţi să tragă pe dreapta câteva ore pentru că acolo se desfăşura o etapă de raliu. Peste o mie de autoturisme şi motociclete au ajuns în coloană pe kilometri întregi spre munte pentru că mulţi nu ştiau de restricţiile de circulaţie.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 19.09.2020, 21:10

Vezi și
  • 90 de piloţi care participă la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă.
  • Restricţiile au fost prelungite şi din cauza unui accident.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19.

Încă de dimineaţă, Transalpina a fost închisă între Novaci şi staţiunea Rânca. Tronsonul s-a transformat în pistă de raliu pentru 90 de piloţi care participă la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă. Cum la ieşirea din oraşul Novaci şoferii erau invitaţi să tragă în parcare, cei mai mulţi au făcut cale-ntoarsă.

Alţii au fost mai răbdători, aşa că au aşteptat ore întregi pentru a urca pe munte.

”Aşteptăm, acum ce să facem. Bem o cafea şi după aia mergem”, spune un turist.

La prânz, programul nu a mai fost respectat, iar spiritele s-au încins rapid între şoferi. Aceştia şi-au vărsat nervii pe agenţii de la Rutieră.

Restricţiile au fost prelungite şi din cauza unui accident de circulaţie. Un şofer grăbit care a vrut să depăşească întreaga coloană de maşini s-a ciocnit cu o motocicletă care cobora de pe munte. Motociclistul a ajuns la spital.

În total, circulaţia a fost oprită timp de nouă ore. Duminică vor fi din nou restricţii de circulaţie pe Transalpina, drumul fiind deschis doar pentru o oră, la prânz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Cozi de mașini uriașe pe Transalpina. Circulația, afectată de o etapă de raliu