Antena Meniu Search
x

Craig David a facut show intr-un club de pe litoral

Muzica a rasunat in cluburile de pe malul amrii, iar sampania a curs valuri, in functie de buget. Intr-una dintre locatii Craig David a intretinut atmosfera si i-a facut pe clienti sa danseze pana la epuizare

Excentric, zambitor si bronzat, Radu Mazare a adunat in jurul lui o gramada de fete tinere. Imbracat intr-o pereche de pantaloni roz, un tricou bleumarin si o pereche de sandale asortate cu o curea neagra, primarul a atras cele mai multe priviri.

Miscarile cele mai senzuale au fost, insa, cele ale animatoarelor. Imbracate in tinute menite sa ia ochii petrecaretilor, fetele au facut furori pe muzica mixata de Craig David. Cunoscut pentru hitul international "Waking Away", Craig a cantat melodii din repertoriul lui, dar i-a placut si sa mixeze la pupitrul DJ-ului.

"Am auzit o gramada de lucruri despre acest loc. Locuiesc in Miami, iar atunci cand ma uit la soare si plaja, obsverv o oarecare asemanare cu ceea ce este acasa. Romania are fete frumoase si acest lucru ese foarte cunoscut si documentat. O sa fie o seara reusita", a declarat acesta. Si a fost. Au spus-o petrecaretii, care nu s-au uitat la bani pentru o asa distractie.

Vezi și

Fetelor le-a placut atat de mult de el incat au stat la coada ca sa faca fotografii. Petrecerea s-a incheiat abia in zorii zilei, cand turistii au mers grabiti spre camerele de hotel, in speranta ca vor prinde cateva ore de somn pana la prima baie in mare de astazi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Craig David a facut show intr-un club de pe litoral