Antena Meniu Search
x

Crimă brutală la Arad. Un individ şi-a ucis socrul imobilizat la pat, pe care trebuia să-l îngrijească

Caz şocant în Arad! Îl loc să-şi îngrijească fostul socru, un individ de 41 de ani, l-a ucis cu... cruzime. Grav bolnav, bărbatul de 62 de ani era la pat.

Vezi și

Caz şocant în Arad! Îl loc să-şi îngrijească fostul socru, un individ de 41 de ani, l-a ucis cu... cruzime. Grav bolnav, bărbatul de 62 de ani era la pat şi nu s-a putut apăra de loviturile agresorului. Chiar acesta a anunţat apoi familia, spunând că omul a căzut şi s-a lovit la cap, însă urmele de violenţă de pe corpul victimei au creat imediat suspiciuni. 

Primele care au ajuns la apartamentul din Arad au fost chiar rudele victimei. Fuseseră chemate chiar de către fostul ginere, pe motiv că bărbatul de 62 de ani a căzut din pat şi s-a lovit grav la cap. Familia l-a găsit, însă, fără suflare, într-o baltă de sânge. Îngroziţi, oamenii au pus mâna pe telefon şi au sunat la 112 mai ales că fostul ginere mirosea puternic a... alcool.

Alertate, autorităţile au ajuns de urgenţă la locuinţa victimei. Criminaliştii au găsit mai multe urme de violenţă pe corpul bărbatului. Cred că ar fi fost lovit în mod repetat cu obiecte contondente. Procurorii au deschis o anchetă, iar acum individul de 41 de ani este suspectat de...  crimă. A fost deja audiat. 

Trupul fără viaţă a fost transportat la Medicină Legală pentru necropsie. Apartamentul în care bărbatul şi-a găsit sfârşitul fusese închiriat luna trecută chiar de către fiica sa. Femeia lucrează în străinătate şi şi-a rugat fostul soţ să aibă grijă de tatăl grav bolnav. De altfel, chiar astăzi, victima trebuia să se interneze în spital pentru tratament. Fiica sa a fost anunţată de poliţişti despre tragedie şi trebuie să se întoarcă, acum, în ţară, pentru înmormântare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Crimă brutală la Arad. Un individ şi-a ucis socrul imobilizat la pat, pe care trebuia să-l îngrijească