Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Detaliile care pot răsturna ancheta în cazul crimei din Botoşani! Primele imagini cu Bogdan, în pădurea unde a ucis-o pe Petronela (Video)

Bogdan Ionel, care a ucis-o pe Petronela Mihalachi în urmă cu zece zile, în pădurea de la marginea oraşului Botoşani, s-a întors astăzi la locul crimei.

de Redactia Observator

la 07.05.2018 , 14:44

Bogdan Ionel, care a ucis-o pe Petronela Mihalachi în urmă cu zece zile, în pădurea de la marginea oraşului Botoşani, s-a întors astăzi la locul crimei.

În această dimineaţă a avut loc reconstituirea teribilei crime din 25 aprilie, când o fată de 18 ani, Petronela, a fost înjunghiată cu 32 de lovituri de cuţit.

Autorul crimei a mers împreună cu procurorii şi poliţiştii criminalişti în pădure şi, foarte ascultător, băiatul le-a descris, pas cu pas, filmul omorului.

Articolul continuă după reclamă
  • GALERIE FOTO: Primele imagini cu Bogdan Ionel, în pădurea unde a ucis-o pe Petronela Mihalachi

Reamintim că Petronela Mihalachi a fost găsit moartă, în seara de 25 aprilie, într-un pădure de la marginea oraşului Botoşani, fiind ucisă cu 32 de lovituri de cuţit de Bogdan Ionel, elev în vârstă de 16 ani.

Băiatul şi-a recunoscut fapta şi a fost arestat pentru 30 de zile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Detaliile care pot răsturna ancheta în cazul crimei din Botoşani! Primele imagini cu Bogdan, în pădurea unde a ucis-o pe Petronela (Video)