Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situaţie în cazul crimei din centrul Capitalei. Ce se întâmplă cu italianul care a înjunghiat un român în propriul apartament

Răsturnare de situaţie în cazul crimei din centrul Capitalei. Italianul care a înjunghiat mortal în propria casă un român a fost ridicat de poliţişti.

Răsturnare de situaţie în cazul crimei din centrul Capitalei

Răsturnare de situaţie în cazul crimei din centrul Capitalei.Italianul care a înjunghiat mortal în propria casă un român a fost ridicat de poliţişti şi dus la audieri.

Conform surselor Observator, cetăţeanul italian nu va fi reţinut, el aflându-se în legitimă apărare în momentul în care a murit românul. Ultimul era de fapt un proxenet şi alături de o prostituată au pus la cale un plan prin care să-l fure pe italian. Fata a dat şi ea declaraţii la Poliţie.

Conform unor surse judiciare, italianul a fost preluat de bărbat de la Aerportul "Henri Coandă" şi au mers împreună în apartamentul din zona Alba Iulia, unde locuia omul de afaceri. Acolo îi aştepta o tânără, prostituată. Proxenetul român şi italianul se cunoşteau şi erau chiar prieteni. Primul ştia despre străin că are în casă o sumă mare de bani.

Fata a declarat poliţiştilor că proxenetul a obligat-o să îi facă italianului toate poftele şi să îi tripleze tariful. De aici a şi pornit scandalul iar românul l-a atacat cu un cuţit pe client, chiar în casa acestuia. Apărându-se, italianul l-a ucis pe român. Apoi a sunat la 112 şi a alertat poliţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie în cazul crimei din centrul Capitalei. Ce se întâmplă cu italianul care a înjunghiat un român în propriul apartament