Antena Meniu Search
x

Crimă la Constanţa, ucigaşul a fost găsit ascuns după o uşă, în casa victimei (Video)

Ucis de fiul îngrijitoarei pentru banii de pensie. Este modul cumplit în care un bătrân de 84 de ani şi-a găsit, ieri, sfârşitul, în propria casă.

de Redactia Observator

la 27.06.2020, 17:31

Vezi și
  • Mama ucigaşului era îngrijitoarea bătrânului.
  • Bărbatul este cercetat pentru omor.

Fragil şi cu un picior amputat, pensionarul a încercat în zadar să-i ţină piept agresorului. Vecinii care îl cunoşteau de o viaţă sunt acum în stare de şoc.

Vecinii sunt şocaţi. Îl cunoşteau pe bătrânul de 84 de ani de-o viaţă. Credeau că sunt în siguranţă în blocul situat în centrul oraşului Constanţa.

Mama ucigaşului era îngrijitoarea bătrânului. Aşa că individul ştia când acesta încasează pensia deoarece atunci mama sa îşi primea plata. Noaptea trecută a furat cheile locuinţei, s-a dus peste pensionar şi a încercat să-l jefuiască.

Când bătrânul, care avea şi un picior amputat, a încercat să opună rezistenţă, individul a devenit violent. A folosit o pernă pentru a-i curma viaţa.

Unvecin a auzit când bătrânul striga după ajutor şi a sunat la poliţie.

Vecin: Am auzit gălăgie. Probabil că l-a trântit din pat, ce-a făcut nu ştiu ca eu stau la 2 si el e la 4.

Poliţist: Poliţiştii au identificat un bărbat de 39 de ani care ar fi pătruns în locuinţa unui bătrân de 84 de ani şi care, în scopul de a-i sustrage o sumă de bani, l-ar fi sufocat cu o pernă.

Când poliţiştii au intrat în apartament, l-au găsit pe agresor ascuns după o uşă. Acolo i-au pus cătuşele. Bărbatul este cercetat acum pentru omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Crimă la Constanţa, ucigaşul a fost găsit ascuns după o uşă, în casa victimei (Video)