Antena Meniu Search
x

Crimă dementă la Oneşti. Un drogat a stâlcit în bătaie o bătrână, în scara blocului, apoi a adormit lângă ea

Crimă dementă la Oneşti. Un drogat a stâlcit în bătaie o bătrână, în scara blocului, apoi a adormit lângă ea.

Crimă dementă la Oneşti. Un drogat a stâlcit în bătaie o bătrână, în scara blocului, apoi a adormit lângă ea

Crimă dementă la Oneşti. Un drogat a stâlcit în bătaie o bătrână, în scara blocului, apoi a adormit lângă ea. O femeie în vârstă de 78 de ani a fost omorâtă în bătaie. Polițiștii l-au găsit pe criminal desculț, incapabil să lege două vorbe, lângă cadavrul plin de sânge.

Crima s-a produs într-o scară de bloc din Oneşti. Din primele informații, se pare că femeia ieșise din casă să ducă gunoiul, iar la întoarcere l-a găsit pe casa scării pe tânărul drogat.

L-a apostrofat şi i-a cerut să plece, dar tânărul drogat a tăbărât asupra ei cu pumnii și picioarele și nu s-a mai oprit din a o lovi decât când aceasta a rămas întinsă pe jos, nemișcată și într-o baltă de sânge. "Femeia este desfigurată de la atâtea lovituri.", a spus un vecin care a apucat să vadă victima.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, dar medicii nu au mai putut face nimic decât să constate decesul femeii. Tânărul a fost reținut de polițiști.

sursa:unupetrotus.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Crimă dementă la Oneşti. Un drogat a stâlcit în bătaie o bătrână, în scara blocului, apoi a adormit lângă ea