Antena Meniu Search
x

Video Crima din Călărași a fost filmată. Camerele din azil l-au surprins pe bătrânul de 79 atacând pe hol un alt vârstnic, din cauza unui salam

Crima care a avut loc ieri, într-un azil de bătrâni din Călăraşi, a fost surprinsă de o cameră de supraveghere. Un bărbat de 79 de ani i-a înjunghiat, cu un briceag, pe alţi doi vârstnici din centrul de îngrijire, întreg scandalul pornind, se pare, de la o banală... bucată de salam. Cei doi răniţi au fost duşi la spital, însă pentru unul dintre ei, medicii nu au mai putut face nimic. Bărbatul a murit câteva ore mai târziu. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional! 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 22.09.2022, 13:59

Vezi și

Incidentul s-a petrecut ieri, cu puţin timp înainte de ora 5 dimineaţa, la căminul pentru persoane vârstnice Sfântul Antim Ivireanul, din Călărași.

Camerele de supraveghere au surprins exact momentul în care agresorul în vârstă de 79 de ani l-a atacat pe hol, pe bărbatul de 80 de ani. Erau de faţă şi două asistente. Atacatorul nu s-a oprit şi a înjunghiat victima chiar în timp ce aceasta era căzută la pământ. În imagini se vede cum o asistentă încearcă să-i acorde primul ajutor bărbatului care are hemoragie puternică. 

Cearta între bătrâni ar fi pornit de la o bucată de salam

Cearta dintre cei doi bărbaţi ar fi pornit de la o bucată de salam. Salariaţii căminului susţin că între cei doi exista o dispută mai veche care a degenerat. Un al treilea bărbat, de 60 de ani, ar fi intervenit între cei doi pentru a-i despărţi, dar a fost şi el înjunghiat în picior.

Pe acelaşi subiect

Cei doi bărbaţi răniţi au ajuns la spital, însă bătrânul de 80 de ani a pierdut prea mult sânge şi medicii n-au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. 

Bianca Ghiveci - IPJ Călărași: Persoanele în cauză au fost trasportate la spital, bărbatul de 80 de ani decedând ulterior. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. 

Agresorul nu este la prima crimă. În anii '80 şi-a ucis soţia şi a petrecut 15 ani după gratii. Bărbatul se afla în căminul de bătrâni din Călăraşi de anul trecut şi nu era cunoscut cu probleme psihice, ultima evaluare psihologică fiind făcută în urmă cu doar o lună. 

Atacatorul, arestat pentru 30 de zile

Angajații căminului sunt șocați de ceea ce s-a întâmplat. Deşi vorbim despre un personaj care a mai comis o crimă, agresorul nu ar fi avut alte incidente violente decând era internat în cămin. În urmă cu puţin timp, suspectul a primit mandat de arestare pentru 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Crima din Călărași a fost filmată. Camerele din azil l-au surprins pe bătrânul de 79 atacând pe hol un alt vârstnic, din cauza unui salam