Antena Meniu Search
x

Video Crima din Mangalia. Decizia luată de procurori, după ce Loredana a venit cu două variante pentru ce s-a întâmplat cu ea în timpul uciderii Alinei

Loredana, tânăra care şi-a omorât cea mai bună prietenă, pe Alina, într-un hotel din Mangalia, a ajuns astăzi la Serviciul de Medicină Legală. Procurorii au cerut două expertize în cazul fetei: una psihiatrică şi una medico-legală. Cea din urmă va stabili de unde proveneau vânătăile pe care le avea pe corp, descoperite după crimă. Iniţial, înainte de a recunoaşte fapta, Loredana le-a spus poliţiştilor că a căzut pe scări, iar apoi că a fost lovită de Alina în încăierare.

de Redactia Observator

la 17.08.2023, 20:41

Vezi și

Ucisă în bătaie şi aruncată sub o bancă, în parc. Este sfârşitul cumplit al unei adolescente de 18 ani. Trupul ei a fost găsit în dimineaţa zilei de 6 august, într-un parc din Mangalia, la doi paşi de plajă. Camerele de supraveghere au înregistrat două persoane, cu feţele acoperite, care au dus cadavrul acolo.

Ucisă de fosta colegă de bancă şi cea mai bună prietenă

Trupul tinerei, zdrobit în bătaie, a fost găsit puţin după ora 5 dimineaţa, de un bărbat care traversa parcul Tosca, din Mangalia. Poliţiştii au aflat că este din Vaslui, iar principala suspectă este cea mai bună prietenă a ei, o fată de 18 ani. S-ar fi certat din cauza unui bărbat şi s-a ajuns la crimă. Trupul a fost cărat într-un geamantan până în locul în care a fost aruncat. "Faţa era desfigurată total. Deci nu se mai cunoştea nimic. M-a apucat plânsul. Era chircită, era... în forma în care au băgat-o. Deci era înghesuită, acolo", a declarat Emil, pescarul care a găsit trupul fetei.

Imediat după faptă, Loredana, cea mai bună prietenă a Alinei, ar fi pus trupul prietenei sale într-un geamantan, după care a aruncat-o de la etajul 1 al camerei de hotel în care locuiau. Mai apoi, fata ar fi dus cadavrul în parcul Tosca din oraş, unde a lăsat-o sub bancă. Potrivit unui martor, tânăra s-ar fi întors acasă cu geanta. "A furat un geamantan şi a aruncat-o de pe balcon jos, s-a dus pe jos până în Tosca. A lăsat-o pe bancă. A aruncat-o de la 1. Geamantanul l-au găsit în cameră", a declarat un martor.

Pe acelaşi subiect

Loredana, adolescenta de nici 18 ani care a recunoscut că şi-a omorât cea mai bună prietenă, a refăcut firul evenimentelor din seara fatidică. Mărturia e cutremurătoare: totul ar fi pornit de la o ceartă. După ce inima Alinei a încetat să mai bată, a început o operaţiune complexă pentru a ascunde crima.

Crima din Mangalia. Mărturia Loredanei: de ce a ucis-o pe Alina

"Menționez că recunosc săvârşirea faptei de care sunt acuzată, în sensul că am agresat-o pe Ciobanu Elena-Alina cu un cuțit producându-i decesul, menționez că mă cunoşteam cu colega mea, Ciobanu Elena-Alina, cu care am venit impreună din localitatea de domiciliu din Județul Vaslui să lucrăm pe litoral. Menționez că lucram impreună la Hotel Narcis din staţiunea Saturn, însă eram cazate la Hotel Semiramis din aceeași stațiune", a mărturisit Loredana.

"Lucrăm 7 zile pe săptămână, 9 ore pe zi, iar în contract scris 8 ore pe zi, cinci zile pe săptămână. Cu Elena mă cunoşteam de mult, întrucât eram colege de clasa din clasa întâi. Menționez că aveam cu Elena o relație ceva mai din diferite motive inclusiv legate de serviciu şi ne-am mai certat, motiv pentru care am cerut pe parcurs șefilor să ne schimbe camerele şi să stăm separat. Acest lucru l-am cerut lui Matei George şi Adrian Munteanu, însă s-a tot tergiversat mutarea noastră, pentru a sta separat", adaugă ea.

Filmul morţii Alinei. "Nu am vrut să o omor. Mi-am pierdut firea"

"În seară zilei de 05.08.2023, am mai avut nişte discuții contradictorii cu Elena legate de plecarea ei acasă, întrucât știam că vrea să plece din hotel. În camera noastră aveam un cuțit de bucătărie pentru a-l folosi la prepararea hranei. Într-un moment de furie, întrucât Elena îmi răspundea evaziv, am început să tremur, am luat cuțitul care era pe un raft şi inițial am ezitat însă după aceea am înjunghiat-o în gât. Menționez că Elena nu dormea, însă stătea intinsă în pat cu ochii închiși și față către perete. Menționez că eu nu am vrut să o omor, însă am avut un moment în care mi-am pierdut firea și am săvârșit această faptă. După ce am înjunghiat-o Elenei li curgea sânge din gură şi din rana făcută cu cuțitul horcăia, motiv pentru care am încercat să îi pun mână la gură să nu se audă în celelalte camere. A durat aproximativ o jumătate de oră până a decedat timp în care m-a zgâriat pe mâna și pe gât şi chiar și pe spate", adaugă tânăra acuzată de crimă.

După crimă, a urmat un plan elaborat pentru a ascunde totul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Crima din Mangalia. Decizia luată de procurori, după ce Loredana a venit cu două variante pentru ce s-a întâmplat cu ea în timpul uciderii Alinei