Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Tu ştii ce aveai în geamantan? Cărai un mort". Mărturisirile tulburătoare făcute de taximetristul care a luat-o pe Loredana de la hotel

Mărturisiri tuburătoare făcute de taximetristul care a luat-o pe Loredana de la hotelul unde îşi ucisese prietena. Fără să bănuiască o clipă că în bagajul greu pe care fata îl căra după ea nu se aflau nici cărţi şi nici haine, aşa cum i-a spus, ci trupul Alinei.

de Monica Palade

la 10.08.2023, 14:54

Fata fusese ucisă cu bestialitate în urmă cu doar jumătate de oră.

„Sunt traumatizat rău de tot, mă doare capul. Sunt terminat, la ce s-a întâmplat. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu m-a omorât şi pe mine. Vreau să renunţ şi la taxi, vreau să renunţ la tot. Am doi copii acasă. Nu vreau să mi se întâmple ceva şi să rămână copiii vai de capul lor. Era grea valiza, chiar am întrebat-o când am vrut să o ajut. Am întrebat-o ce are. Rechizite şi haine. Am fost la gară, a vrut să scoată bani.

„Tu ştii ce aveai în geamantan? Cărai un mort”

Apoi mi-a spus să o duc la Vaslui. I-am zis că nu pot să te duc la Vaslui pentru că sunt foarte obosit. Sunt 300 și ceva de kilometri până acolo, mai fac o cursă, două și mă duc spre casă. Te las la gară și te duci cu trenul și o să te coste mai puțin. Cursa de Vaslui te costă în jur de 15-16 milioane. Și a zis: Nu, lasă-mă în parc. La Tosca. Trăgea de troler, zic: Câte cărți ai luat, că îmi distrugi mașina. Am tras așa și am ținut dintr-o parte și am dat-o jos”, a povestit bărbatul pentru Observator.

Pe acelaşi subiect

Câteva ore mai târziu, taximetristul avea să afle cruntrul adevăr. Trăia un coşmar din care părea că nu se mai trezeşte. Întrebat dacă erau urme de sânge în portbagaj, taximetristul a mărturisit: „Nu e nimic, a luat poliţia maşina. Nu e nimic. Poliţiştii mă cunosc şi mi-au spus: Tu ştii ce aveai în geamantan? Cărai un mort”.

Şoferul de taxi vorbeşte şi de băiatul care a ajutat-o pe Loredana să urce trollerul în portbagaj. Nu veniseră împreună. Tânărul trecea întâmplător pe acolo. „Era un băiat care a ajutat-o. Era prin trecere”.

De cealaltă parte, bărbatul recunoaşte că vrea să renunţe la taximetrie pentru că nu îşi mai revine din şoc. „Am trei copii. Azi am fost la un preot să îmi citească, nu sunt bine deloc. Când mi-a zis poliţia că am avut mort, nu mai vreau să fac taximetrie. Pot să iau pe cineva care îmi bagă cuţitul şi gata”.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor oferite de reporterul Observator Andreea Filip.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Tu ştii ce aveai în geamantan? Cărai un mort". Mărturisirile tulburătoare făcute de taximetristul care a luat-o pe Loredana de la hotel