Antena Meniu Search
x

Un tânăr şi-a ucis fără milă mama care l-a crescut, apoi a sunat la 112. Oroare la Gâștești, în Iaşi (Video)

Crimă oribilă în localitatea Gâștești, judeţul Iaşi. Un bărbat de 44 de ani este acuzat că şi-a omorât cu cruzime mama în vârstă de 84 de ani, după ce s-au certat. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.02.2020, 12:52

Crimă oribilă la Gâștești, în Iaşi. Un bărbat şi-a omorât cu cruzime mama în vârstă de 84 de ani
Un tânăr şi-a ucis fără milă mama care l-a crescut. Oroare la Gâștești, în Iaş - Observator.tv

Crimă oribilă în localitatea Gâștești, judeţul Iaşi. Un bărbat de 44 de ani este acuzat că şi-a omorât cu cruzime mama în vârstă de 84 de ani, după ce s-au certat. 

Nenorocirea a avut loc în această dimineaţă. 

Se pare că cei doi s-au certat, moment în care bărbatul de 44 de ani a luat un lemn pregătit pentru pus pe foc şi a lovit-o fără milă pe cea care i-a dat viață. 

După jumătate de oră, vâzând că femeia nu mai mișcă, individul a sunat la 112 și a anunțat ce a făcut. O ambulanță a sosit la fața locului, însă medicii au mai putut decât să constate decesul. 

Deşi avea ordin de restricţie, mama l-a primit în casă

Fratele bătrânei susţine că nepotul lui era cunoscut drept o fire violentă, iar scandalurile erau la ordinea zilei, mai ales că era și consumator de alcool. 

Mai mult decât atât, femeia avusese și un ordin de protecție împotriva fiului ei, pe o perioadă de 3 luni, ordin care expirase pe 26 ianuarie. 

Bătrânica, însă, şi-a iertat fiul și l-a primit înapoi în casă, fără să se gândească la urmări, că la doar câteva zile distanță propriul copil îi va lua viaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un tânăr şi-a ucis fără milă mama care l-a crescut, apoi a sunat la 112. Oroare la Gâștești, în Iaşi (Video)