Antena Meniu Search
x

Marius Botan, bărbatul care și-a înjunghiat soția într-o grădiniță din București, a fost reținut pentru 24 de ore

Suspectul în cazul uciderii Nicoletei Botan, directoarea unei grădinițe din București, a fost reținut pentru 24 de ore.

Suspectul în cazul uciderii Nicoletei Botan, directoarea unei grădinițe din București, care a fost înjunghiată, astăzi, în zona Iancului, a fost reținut pentru 24 de ore.

Incidentul a avut loc în incinta unei grădiniţe private din sectorul 2 al Capitalei, unde femeia, în vârstă de 38 de ani, a fost înjunghiată de către soţul său, Marius Botan. Medicii veniţi la faţa locului au stabilizat-o pe Nicoleta Botan, apoi au transportat-o la Spitalul Floreasca, acolo unde a intrat direct în sala de operaţie. Medicii nu au mai putut însă să o salveze.

Potrivit unor surse judiciare, Nicoleta Botan ar fi avut numeroase conflicte cu fostul ei soţ, motiv pentru care ea obţinuse în instanţă un ordin de restricţie pe numele acestuia. Ca urmare, bărbatul fusese evacuat din casă şi nu se putea apropia la o distanţă mai mare de 200 de metri atât faţă de fosta soţie, cât şi faţă de cei doi copii ai lor. 

Marius Botan a fugit şi a fost prins la scurt timp de poliţiştii Secţiei 8, care l-au predat ofiţerilor Serviciului Omoruri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Marius Botan, bărbatul care și-a înjunghiat soția într-o grădiniță din București, a fost reținut pentru 24 de ore