Antena Meniu Search
x

Mărturia şocantă a bărbatului care a găsit-o pe Petronela, adolescenta ucisă sălbatic în pădurea Pacea: "Tricoul ridicat aşa..."

Mărturia şocantă a bărbatului care a găsit-o pe Petronela, adolescenta ucisă sălbatic în pădurea Pacea: "Tricoul ridicat aşa..."

Vezi și

Mărturia şocantă a bărbatului care a găsit-o pe Petronela, adolescenta ucisă sălbatic în pădurea Pacea: "Tricoul ridicat aşa..." Principalul suspect ar fi un tânăr cu care adolescenta ar fi mers acolo pentru o şedinţă foto profesională. Poliţiştii l-au audiat toată noaptea pe individ. Atenţie, urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

Pădurea de la marginea municipiului Botoşani este împânzită de criminalişti care caută probe. Trupul fără suflare al unei tinere de 18 ani zace la pământ. Zona este una de agrement, frecventată des de localnici. Aşa se face că, în plină zi, doi copii au zărit-o pe fată, însă nu au îndrăznit să se apropie.

"Doi copii au găsit-o, tineri, foarte tineri, au văzut-o la distanţă şi au crezut că e leşinată şi au căutat pe cineva şi m-au găsit pe mine mai încolo cu căţeii, cu alţi prieteni şi eu am venit să văd ce e cu persoana respectivă.", spune bărbatul care a văzut-o primul de aproape. 

Când s-a apropiat, a avut avut un şoc. Trupul adolescentei era plin de sânge: "Tricoul ridicat aşa peste... avea sutienul pe ea, dar tricoul ridicat peste, deasupra, până aici şi sânge, tot, pe aici. Mie mi s-a părut, clar, moartă şi am sunat imediat la 112."  

Viaţa fetei a fost curmată cu 13 lovituri de cuţit: "Am fost solicitaţi pentru o persoană care a fost găsită decedată, care prezenta multiple plăgi înjunghiate posibil de cuţit în regiunea cordului, regiune toracică drept, faţă, membre superioare. Pacienta găsită în asistolă de aproximativ o oră." 

La scurt timp a fost identificat şi principalul suspect al crimei, un tânăr fotograf. Poliţiştii au aflat de la prietenii fetei că a mers cu individul în pădurea de lângă Cimitirul Pacea pentru o şedinţă foto. Nimeni nu ştie însă, cum s-a ajuns la atacul sângeros. A fost deschis un dosar penal pentru omor, iar ancheta e în plină desfăşurare. Suspectul a fost audiat toată noaptea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Mărturia şocantă a bărbatului care a găsit-o pe Petronela, adolescenta ucisă sălbatic în pădurea Pacea: "Tricoul ridicat aşa..."