Antena Meniu Search
x

Crimă înfiorătoare în Dolj, la Golenţi. Un tânăr şi-a înjunghiat în gât o cunoştinţă, în propria casă, după care a sunat la 112 şi a mărturisit

Un tânăr de 23 de ani a înjunghiat mortal un bărbat de 56 de ani, după ce l-a atacat cu un cuţit în zona gâtului. Tragedia s-a petrecut chiar în locuinţa victimei, într-o comună din Dolj. Agresorul a fost reţinut de poliţişti, după ce şi-a mărturisit fapta cumplită. 

de Redactia Observator

la 22.11.2022, 12:22

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Scandal încheiat cu o crimă, într-o comună din Dolj. Poliţiştii din Calafat au fost sesizaţi prin apel la 112, luni după amiază, de un tânăr de 23 de ani din localitate, că, în timp ce se afla în satul Golenţi, a omorât o persoană. 

"La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii, fiind găsit apelantul precum şi un bărbat de 56 de ani, tot din satul Golenţi, în stare de inconştienţă. La faţa locului a fost solicitată şi o ambulanţă din cadrul SAJ Dolj, din păcate fiind constatat decesul bărbatului de 56 de ani", a anunţat IPJ Dolj. 

Anchetatorii au stabilit că cei doi bărbaţi se aflau în locuinţa victimei, iar la un moment dat, în urma unui conflict spontan, tânărul de 23 de ani a luat un cuţit cu care l-a înjunghiat în zona gâtului pe bărbatul de 56 de ani. 

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei. Tânărul de 23 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Crimă înfiorătoare în Dolj, la Golenţi. Un tânăr şi-a înjunghiat în gât o cunoştinţă, în propria casă, după care a sunat la 112 şi a mărturisit