Antena Meniu Search
x

Video Crimă odioasă în Gorj: Un bărbat şi-a înjunghiat mortal iubita, cu mai multe lovituri de cuţit, după o ceartă. La final, tot el a sunat la poliţie

Crimă odioasă în judeţul Gorj, unde o femeie de 57 ani a fost omorâtă cu bestialitate de către concubinul ei. Bărbatul ar fi recurs la gestul extrem după un conflict spontan.

de Redactia Observator

la 24.07.2023, 08:46

Vezi și

Crima sângeroasă s-a petrecut în locuinţa femeii, contabilă la primăria din comuna Baia de Fier. Bărbatul i-ar fi aplicat acesteia mai multe lovituri de cuţit în zona gâtului, a inimii, şi a picioarelor. Acesta a fost şi cel care a anunţat vecinii, iar mai apoi autorităţile.

Totul s-ar fi petrecut spontan, după o ceartă mai aprinsă dintre cei doi. Apropiaţii spun că femeia trăia în concubinaj cu bărbatul de câţiva ani, şi nu ar mai fi avut conflicte până acum. El s-ar afla momentan sub tratament psihiatric. Agresorul a fost reţinut de către poliţişti, iar în continuare se fac cercetări. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Crimă odioasă în Gorj: Un bărbat şi-a înjunghiat mortal iubita, cu mai multe lovituri de cuţit, după o ceartă. La final, tot el a sunat la poliţie