Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Crimă oribilă în Maramureș. O fiică și-a ucis mama, apoi a fugit în pădurea din spatele casei. Biata bătrână a sfârșit cu un cuțit înfipt în piept

Crimă macabră, ieri dimineaţă, într-o familie din comuna Tăuții de Sus, județul Maramureș. O femeie de 55 de ani și-a omorât mama de 80 de ani cu sânge rece, iar mai apoi a fugit în pădurea din spatele casei. Polițiștii au găsit-o însă, la scurt timp, iar acum, este internată la spitalul de psihiatrie. 

De Simona Vasiac la 21.03.2023, 08:40
Vezi și

În urmă cu doar o săptămână femeia care şi-a ucis mama a fost externată de la psihiatrie, iar acum locuia cu victima în aceeaşi curte. Cele două se certau frecvent, însă, ieri dimineaţă, într-un moment de furie, femeia şi-a înjunghiat mortal mama.

"Aici stătea o bătrână cu fiica sa. Fiica sa era alcoolică şi avea probleme cu capul. A fost dusă de mai multe ori, mai ales în ultimul timp", spune un vecin. "Am auzit că a omorât-o. Mi-a spus o vecină, care a trecut pe drum, că i-a spus nepotul bătrânii. Așa ceva am auzit", mărturisește o localnică.

Și-a ucis mama, apoi a fugit în pădurea din spatele casei

După ce a comis oribila crimă, femeia a fugit în pădurea din spatele casei, însă nu înainte de a-i spune unui vecin ce a făcut. Tot el a fost cel care a alertat poliţiştii. "Poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat de 63 de ani cu privire la faptul că o femeie şi-a omorât mama într-un imobil din Tăuții de Sus. Deplasați la faţa locului, poliţiştii au identificat cadavrul unei femei de 80 de ani, care avea înfipt un cuţit în zona pieptului", a informat Anca Pop, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

Femeia de 55 de ani a fost internată, din nou, pentru efectuarea expertizei psihiatrice, iar polițiștii o cercetează acum pentru omor calificat.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Crimă oribilă în Maramureș. O fiică și-a ucis mama, apoi a fugit în pădurea din spatele casei. Biata bătrână a sfârșit cu un cuțit înfipt în piept