Antena Meniu Search
x

Video Crimă oribilă în Sibiu. O bătrână a fost ucisă de un adolescent în plină stradă, pentru câteva grame de aur

Crimă şocantă în Mediaş. O pensionară de 74 de ani a fost ucisă în plină stradă de un tânăr de 17 ani, care a fugit apoi cu lănţişoarele pe care aceasta le avea la gât. Adolescentul a fost prins de poliţişti după câteva ore. Este cetăţean german, dar locuieşte în plasament la o familie din Dumbrăveni. Tânărul are probleme psihice, iar poliţiştii trebuie să stabilească dacă avea discernământ şi putea fi lăsat nesupravegheat. Vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 13.04.2022, 09:06

Vezi și

Femeia de 74 de ani ieşise să arunce gunoiul, când a fost atacată. Tâlharul a înjunghiat-o în zona gâtului şi, după ce i-a smuls lănţişoarele, a fugit. Victima a fost găsită zăcând pe asfalt de vecini, care au sunat imediat la 112.

"Nu se poate. Ziua în amiaza mare, la 12 ziua, bate soarele şi tu îi tai gâtul", spune un bătrân.

"Pentru un lănţişor...i-a tăiat gâtul", mărturisește revoltată o femeie.

Bătrâna a fost resucitată de echipajele medicale sosite la faţa locului, însă fără succes.  

Pe acelaşi subiect

"El prima dată pe acolo a avut intenţia să fugă, şi s-a întors şi a fugit pe acolo după blocuri. Şi după ce am auzit între timp că l-a prins", a povestit un tânăr.

Un tânăr de 17 ani, principalul suspect

Suspectul este un tânăr de 17 ani, cu cetăţenie germană, care ar avea probleme psihice. Locuieşte în plasament la o familie din Dumbrăveni. De acolo a fost ridicat de poliţişti.  

Vestea i-a panicat pe vecini. 

"Eu mai vin noaptea şi bag maşina în garaj, dar acum chiar că îmi este frică", spune speriat un bătrân. "Şi eu am două fete şi îţi e frică seara să mai ieşi", mărturisește și o femeie.

Adolescentul a fost audiat şi se află acum în custodia Parchetului de pe lângă tribunalul Sibiu. Anchetatorii vor stabili dacă acesta avea discernământ şi dacă ar fi trebuit să stea sub supraveghere permanentă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Crimă oribilă în Sibiu. O bătrână a fost ucisă de un adolescent în plină stradă, pentru câteva grame de aur