Antena Meniu Search
x

Un bărbat posesiv şi-a ucis fosta soţie şi i-a ascuns trupul sub un teanc de haine, în UK. Patru copii au rămas orfani. Ucigaşul, condamnat definitiv

Tragedie fără limite pentru o întreagă familie. Un bărbat posesiv care şi-a ucis fosta soţie şi i-a ascuns trupul „mutilat” sub un maldăr de haine a fost condamnat închisoare pe viaţă. Patru copii au rămas orfani.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 12.04.2022, 16:20

Jade Marsh, în vârstă de 27 de ani, mamă a patru copii, „îşi vedea în continuare de viaţa ei” şi nimeni nu bănuia că o tragedie cumplită avea să se întâmplă. Tânăra a fost însă înjunghiată şi sugrumată până când şi-a dat ultima suflare de Russell Marsh, în vârstă de 29 de ani, cel cu care-i jurase iubire veşnică atunci când deciseseră să se căsătorească.

Motivul pentru care bărbatul a recurs la gestul extrem

„Consumat de autocompătimire și gelozie”, i-a spus monstrul fiului lor, Jade, că a sărutat un alt bărbat după ce s-a strecurat în casă în toiul nopții. Apoi, el a ascuns cadavrul mamei sub o grămadă de haine pe care le-a găsit apoi poliția, în urma unui apel de urgenţă la casa ei din Shotton, Țara Galilor de Nord, relatează The Sun.

Familia ei l-a aplaudat pe judecător în momentul în care Marsh a fost condamnat pe viață cu cel puțin 25 de ani până la primul apel, după ce a fost acuzat de crimă.

Pe acelaşi subiect

Judecătorul Rhys Rowlands l-a condamnat pe ucigaș pentru că a pus capăt brutal vieții fostei sale soţii într-un „atac sălbatic și fără milă” pur și simplu pentru că femeia a vrut să încheie relaţia şi să îşi vadă mai departe de viaţa ei. Odată cu pronunţarea sentinţei, judecătorul a adăugat: „Te-ai strecurat sus, unde se afla victima, nu înainte de a te duce și a-i spune fiului tău că mama lor a sărutat un alt bărbat. Te-ai înarmat cu un cuțit din bucătărie înainte de a merge sus. Ai vrut să o faci pe doamna Ward să sufere. S-ar fi trezit în întuneric şi te-a găsit în dormitorul ei”.

Rowlands a spus că mama a patru copii ar fi îndurat „o durere îngrozitoare”. Marsh le-ar fi spus şefilor săi (în noaptea în care şi-a ucis fosta soţie) că trebuie să plece de la muncă mai devreme, deoarece fratele său a încercat să se sinucidă.

În schimb, el a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce se îndrepta spre casa lui Jade. Odată ajuns acolo, Marsh a înjunghiat-o apoi a sugrumat-o pe mama copiilor săi, înainte de a suna la urgenţe şi de a spune poliției că „a făcut ceva oribil” și de a le mărturisi că o vor găsi pe femeie moartă în patul ei. Poliția a intrat forțat și a descoperit că ușa dormitorului era legată cu un șnur de halat. Jade a fost găsită în pijamaua pătată de sânge, ascunsă sub un maldăr de haine, pe 26 august anul trecut.

Cauza morţii

Un raport de patologie a constatat că a suferit mai multe răni „pe tot corpul” - inclusiv pe față și pe brațe - și avea vânătăi în uma sugrumării. Au existat, de asemenea, dovezi ale rănilor „defensive” suferite în jurul mâinilor, care arată că tânăra mamă „a făcut eforturi pentru a se lupta” cu atacatorul.

Procurorul Michael Jones QC a spus că trupul acesteia a fost „mutilat” și cauza „oribilă” a morții ei a fost dată ca asfixiere care poate fi efectuată doar de o altă persoană. Cei doi s-au separat de trei ori, dar s-au despărțit definitiv în vara lui 2021, după o relație de nouă ani. Jade începuse să meargă mai departe cu viața ei și fusese văzută de Marsh sărutând un alt bărbat la o petrecere.

Familia a descris-o ca fiind o „fată drăguță, plină de viaţă și populară”; zeci de mesaje de condoleanţe au fost transmise pe reţelele de socializare.

Fratele ei, Kyle Robinson, a spus că Jade va fi „întotdeauna prețioasa sa soră mai mică”. „Tânjim să-i auzim vocea, să o vedem activă pe rețelele de socializare. Aşa cum am avea nevoie de orice semn care va face ca acest coșmar îngrozitor să devină mai puțin realitate. În unele privințe, și-a lăsat copiii orfani, deoarece aceștia nu mai au mamă sau tată. O mamă nu ar trebui să moară înainte de a-și crește copiii. El credea că are dreptul, dreptul, să o ia departe de oameni”, a conchis acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Un bărbat posesiv şi-a ucis fosta soţie şi i-a ascuns trupul sub un teanc de haine, în UK. Patru copii au rămas orfani. Ucigaşul, condamnat definitiv