Antena Meniu Search
x

Video Dublă crimă în Călăraşi: Tată şi fiică găsiţi morţi în casă. Mihaela şi Doru ar fi fost înjunghiaţi

Dublă crimă în Călăraşi. Tată şi fiică au fost găsiţi morţi în propria lor casă. Alarma a fost dată de chiriaşul celor doi care a făcut descoperirea şocantă, în jurul orei 9.41.

de Redactia Observator

la 12.04.2022, 13:25

Vezi și

Din primele informaţii, Doru şi Mihaela ar fi fost înjunghiaţi cu zeci de lovituri de cuţit. Aparent mobilul crimei ar fi jaful. În momentul în care poliţiştii au ajuns la faţa locului. au găsit cadavrele celor 2 persoane, dar şi pe chiriaş care îi aştepta.

Casa a fosz găsită răvăşită. Se ia în calcul şi varianta jafului, dar şi al unei răzbunări. Poliţiştii iau probe de la faţa locului şi au întocmit deja un cerc de suspecţi. Cercetările au fost preluate de un procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași.

Vecinii sunt şocaţi de întâmplare. „Ce am auzit şi eu de la vecini: că vecinii mei sunt morţi, tată şi fiică. De dimineaţă, pe la 9 şi ceva. Am văzut când a venit ambulanţa, am crezut că îi e rău cuiva, nu că sunt morţi”, a declarat o vecină.

Ce spun poliţiştii

La data de 12 aprilie a.c., ora 09.41, Inspectoratul de Poliție Județean Călărași a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că un bărbat, de 71 ani și fiica acestuia, de 41 de ani, sunt decedați în locuința acestora din municipiul Călărași. Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Dublă crimă în Călăraşi: Tată şi fiică găsiţi morţi în casă. Mihaela şi Doru ar fi fost înjunghiaţi