Antena Meniu Search
x

Video "Vecinii mei sunt morţi". Filmul dublei crime din Călăraşi. Tată şi fiică ucişi cu sânge rece de chiriaşul lor

Poveste teribilă în Călăraşi. Un tată şi fiica sa au fost ucişi de chiriaş. Individul, recidivist, n-ar mai fi avut bani să-şi plătească datoriile şi ar fi fost rugat să plece din casă. Doar că n-a vrut să plece cu mâna goală şi a vrut să-i jefuiască. Şocant, chiar ucigaşul a sunat la 112 şi a anunţat crimele, după ce ar fi încercat să-şi şteargă urmele. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 12.04.2022, 20:54

Vezi și

Bărbatul de 71 de ani locuia împreună cu fiica sa de 41 de ani şi nepoata. O cameră o închiriaseră unui bărbat. Cum datoriile individului se tot adunau, oamenii i-au spus să-şi facă bagajele şi să plece. Doar că, bărbatul a vrut să se răzbune.

Azi dimineaţă, după ce femeia a plecat de acasă, individul a intrat peste proprietar şi ar fi încercat să-l jefuiască. N-a reuşit şi totul s-a terminat sub o ploaie de lovituri de cuţit. L-a atacat cu sălbăticie pe bătrân şi l-a lăsat într-o baltă de sânge. Fiica s-a întors acasă şi a surprins toată scena. N-a scăpat nici ea de furia ucigaşului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu sânge rece, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, chiriaşul a încercat să scape.

Pe acelaşi subiect

Andreea Filip, reporter Observator: Criminalul a încercat să-şi şteargă urmele  faptei. Şi-a spălat şi aruncat hainele pline de sânge într-un tomberon. 

S-a dus la magazin, şi-a luat o cafea şi abia apoi a sunat la 112 pentru a anunţa crimele. 

Reporter:  Ce s-a întâmplat? Ce aţi avut cu oamenii ăia? Căutaţi şi bani? Sunteţi recidivist! N-aţi învăţat nimic de la viaţă?

Trei ore mai târziu, în faţa anchetatorilor, individul a recunoscut ororile. Bărbatul este recidivist. În trecut şi-a atacat fosta soţie cu o teslă, iar pentru asta a făcut cinci ani de puşcărie. Ieşise din închisoare în urmă cu doi ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Vecinii mei sunt morţi". Filmul dublei crime din Călăraşi. Tată şi fiică ucişi cu sânge rece de chiriaşul lor