Antena Meniu Search
x

Foto Un tată din Fieni l-a ucis pe iubitul fiicei sale cu sabia. Ionuţ i-a aşteptat cuminte apoi pe poliţişti să îl ridice

O ceartă urmată de o crimă în Fieni. Un tată de 40 de ani l-a ucis pe iubitul fiicei sale, un bărbat de 41 de ani. Totul a pornit de la un scandal făcut de victimă în parcul din oraş, după ce a consumat alcool.

de Monica Palade

la 25.07.2023, 15:51

Ionuţ l-a certat pe acesta, după care nervos s-a dus acasă şi a luat o sabie şi l-a lovit fără să gândească. În ciuda intervenţiei rapide, pentru individ nu s-a mai putut face nimic. Lovitura i-a fost fatală.

L-a ucis pe iubitul fiicei sale

Imediat după faptă, tatăl a stat cuminte şi i-a aşteptat pe poliţişti să vină să îl ridice, scrie târgovistenews.ro. Bărbatul ucis avea o relaţie de mai mulţi ani cu fiica agresorului, iar cei doi au împreună doi copii.

Apropiaţii au doar cuvinte de laudă la adresa lui Ionuţ, care era un familist convins. Nimeni nu bănuia că avea să comită o crimă. Mai ales că îşi începuse ziua pregătindu-le celor din familie o tocăniţă. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru pentru omor și continuă cercetările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un tată din Fieni l-a ucis pe iubitul fiicei sale cu sabia. Ionuţ i-a aşteptat cuminte apoi pe poliţişti să îl ridice