Antena Meniu Search
x

Crimă oribilă la Botoşani, totul a plecat de la un câine. Înarmaţi cu furci şi topoare, 4 bărbaţi şi-au făcut bucăţi prietenul

Crimă oribilă în Vorniceni, judeţul Botoşani.Totul a plecat de la câinele celui ucis.

Crimă oribilă la Botoşani, totul a plecat de la un câine. Înarmaţi cu furci şi topoare, 4 bărbaţi şi-au făcut bucăţi prietenul

Crimă oribilă în Vorniceni, judeţul Botoşani.Totul a plecat de la câinele celui ucis. Potrivit anchetatorilor, cu trei zile în urmă, câinele unui cioban îl muşcase pe unul dintre agresori.

După ce i-a omorât câinele în semn de răzbunare, botoşeneanul, aflat în compania altor trei bărbaţi, înarmaţi cu furci şi topoare, l-a căutat şi pe baci pentru a-i cere şi acestuia din urmă socoteală.

O socoteală care l-ar putea costa, în cazul în care va fi găsit vinovat de crimă cu premeditare, 20 de ani petrecuţi în spatele gratiilor. Vestea că animalul său a fost omorât a stârnit, cum era de aşteptat, furia baciului care nu a pierdut prilejul să se ia la harţă cu cel care i-a ucis animalul imediat ce l-a întâlnit.

Numai că reproşurile sale s-au dovedit a fi neputincioasă în faţa pumnilor, a furcilor şi topoarelor din mâinile celor care l-au atacat.

"Din cele aflate până în momentul de faţă, Dumitru Dăscăleanu a ieşit cu oile la pascut pe un câmp de la marginea satului. A fost atacat cu furci şi topoare de către 4 bărbaţi care i-au administrat mai multe lovituri, una dintre ele fiind cauzatoare de moarte. Cei 4 au fost reţinuţi de către oamenii legii şi se află în momentul de faţă în anchetă”, precizează procurorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Crimă oribilă la Botoşani, totul a plecat de la un câine. Înarmaţi cu furci şi topoare, 4 bărbaţi şi-au făcut bucăţi prietenul