Antena Meniu Search
x

CRIMĂ și sinucidere, anunțate pe Facebook de un bărbat din Mehedinți! Nimeni nu i-a luat în seamă vorbele, însă

Crimă oribilă la Orşova, în Mehedinţi! Orbit de gelozie, Florin a ucis-o cu sălbăticie pe femeia iubită şi a dispărut.La o zi distanţă, trupul lui a fost găsit în Dunăre. Totuşi, îngrijorător este faptul că bărbatul a premeditat întreaga tragedie. Şi-a anunţat intenţiile pe Facebook, însă nimeni nu a luat vreo măsură.

Vezi și

Crimă oribilă la Orşova, în Mehedinţi! Orbit de gelozie, Florin a ucis-o cu sălbăticie pe femeia iubită şi a dispărut.La o zi distanţă, trupul lui a fost găsit în Dunăre. Totuşi, îngrijorător este faptul că bărbatul a premeditat întreaga tragedie. Şi-a anunţat intenţiile pe Facebook, însă nimeni nu a luat vreo măsură.

"Florin la puşcărie nu se duce, să înţeleagă toată lumea! M-am chinuit cinci ani de zile şi ştiu ce înseamnă puşcăria! Mă arunc în Dunăre şi mă omor!", scria criminalul pe pagina sa de Fcaebook, înainte de tragedie. 

Deşi ameninţa de câteva zile nimeni nu a crezut că gelozia şi depresia îl pot face pe bărbat să-şi piardă controlul. 

"Nici noi n-am crezut că se întâmplă aşa ceva", spune fratele asasinului. 

Pe acelaşi subiect

S-a aruncat în Dunăre, dar nu înainte să îi ia viaţa femeii pe care o iubea cu patimă. 

"N-a suportat să fie iubită de alt bărbat. A zis mai bine amândoi în pământ şi se iubesc ei acolo sus în ceruri", mărturiseşte un prieten al ucigaşului. 

"Pe fondul geloziei, concubinul i-a aplicat fostei concubine 10.21 mai multe lovituri cu un cuţit care au dus la decesul acesteia", a declarat Sandra Georgescu, procuror criminalist. 

A lăsat-o pe Ghiţa într-o baltă de sânge şi a dispărut.

"Când s-a întors fata înapoi a deschis uşa deschisă, el n-a mai fost! Cuţitul pe chiuvetă", spune îndurerată mama victimei. 

"El tot spunea încontinuu că o omoară, o omoară, o omoară!", spune fratele femeii omorâte. 

Totul pentru că familia Ghiţei se opunea relaţiei dintre cei doi.

"Totul a venit din gelozie pentru că se iubeau foarte mult şi familia nu i-a lăsat. A intervenit între ei", spune un prieten al lui Florin. 

Cei doi concubini au locuit o perioadă în Germania, dar, din cauza bătăilor primite, femeia a fugit în ţară.

"O bătea, a aruncat-o odată din maşină, a băgat cuţitul în ea. A zis că ne dă foc la casă şi ne omoară", mai spune mama victimei. 

"În Germania o lua de păr, o dădea cu capul de dulap, o bătea cam des, aproape zilnic. De frică a fugit. Fără să fie el acasă, a fugit spre România, că altfel o omora", mărturiseşte fratele Ghiţei. 

Florin s-a întors în ţară pentru a-i recâştiga iubirea femeii. A apelat chiar şi la prietenii de pe Facebook.

"Păcat că l-a mâncat de bani, i-a făcut maşină pe numele ei, bani i-a trimis mii de euro. Şi a ajuns la depresie, omor!", spune sora criminalului.

Cu o zi înainte de a comite oribila crimă, bărbatul disperat şi-a anunţat intenţiile pe internet. Şi-a chemat chiar şi fraţii din Germania pentru a-l înmormânta. Nimeni nu a luat, însă, în serios ameninţările lui Florin. Acum două familii îşi plâng copiii. 

"Aşa eram cu tine. Fericiţi. Acum nu mai putem pentru că familia ta nu te mai lasă. Vom muri cu toţii şi voi face pasul ăsta pentru că am luptat mult pentru tine (...) Acum eu nu mai pot să lupt. N-am nimic de pierdut. Voi intra în casă şi pe cine voi prinde, pe toţi vă omor. Şi mă omor şi eu. Te iubesc şi voi muri cu focul tău, Ghiţa. Te iubesc Ghiţa!", a scris Florin pe pagina sa de Facebook, înainte de a-şi omorî fosta iubită. 

"Veniţi în ţară, că voi muri. Veniţi! Să nu mă lăsaţi în Dunăre! Să mă înmormântaţi", mai scria criminalul. Nimeni nu i-a luat însă în seamă vorbele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » CRIMĂ și sinucidere, anunțate pe Facebook de un bărbat din Mehedinți! Nimeni nu i-a luat în seamă vorbele, însă